Annons: Shoppa min stil

Linne
Klännning
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Vit blus
Kjol
Klänning
Slingbacks
Väska
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
Väska
Klänning
Stövel
Basker
Väska
Cape
Skjorta
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Slacks
Kavaj
Byxor
Slipover
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Jeans
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Bag
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kappa
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Tröja
Tröja
Blus
Blus
Klänning
Grå kavaj
Boots
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Linne
Halsduk
Väst
Blus
Knytblus
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Sneakers
Klännning
Väska
Pullover
Tröja
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Byxor
Cardigan
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
Byxor
Kofta
Kappa
T-shirt
Pullover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kappa
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Ändrade planer och förvirrad

Hej fina. Jag tror jag är lite förvirrad nuförtiden. Jag lever verkligen dag för dag och har sällan koll på vad jag ska hitta på i helgen till exempel. Någon som känner igen sig? Hade jag inte haft Google Calendar hade jag nog kunnat glömma bort hur mycket som helst och/eller behövt förlita mig helt på att någon annan har lite koll på mig. I morse var jag till exempel helt inställd på att gå på en frukostföreläsning då jag hade det inlagt i kalendern. Väl där upptäcker jag att det blivit inställt och det hade de visst gått ut med under veckan men då jag får en hel del mail från dem hade just denna information försvunnit i bruset på något sätt. Aja, ändrade planer men jag fick i alla fall en liten morgonpromenad och kom lite tidigare till kontoret.

Jag har tänkt en del på att när jag får frågan vad jag ska hitta på i helgen under veckan har jag aldrig koll. Det känns lite hemskt på något sätt. Jag kan ha för mig att vi ska på middag hos några men igår var jag till exempel säker på att vi skulle på middag i Köpenhamn på lördag men istället var det middag i Malmö ikväll. Stor förvirring, vad gör man åt sådant? Tar små pauser då och då och går igenom veckan i huvudet?

Nu ska jag i alla fall äta upp min lunch innan möte kl 13. Hoppas ni har en fin dag!

lilla kafferosteriet

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?