Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Grön klänning
Skjorta
Pullover
Grå kavaj
Boots
Klänning
Halsduk
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Byxor
Väska
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Blus
Kofta
Skinnkjol
Linne med spets
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Tröja
T-shirt
Manolo Blahnik
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Blus
Skjorta
Kofta
Byxor
Väst
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Tröja
Linne
Linne
Tröja
T-shirt
Cape
Knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Jeansjacka
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kappa
Kofta
Kappa
Knytblus
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Ankelboots
Jeans
Klänning
Klänning
Basker
Kofta
Satinkjol
Svarta jeans
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Klännning
Kjol
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Slacks
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Kjol
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Sneakers
Satinkjol
Bag
Slipover
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Stövel
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Ändrade planer och förvirrad

Hej fina. Jag tror jag är lite förvirrad nuförtiden. Jag lever verkligen dag för dag och har sällan koll på vad jag ska hitta på i helgen till exempel. Någon som känner igen sig? Hade jag inte haft Google Calendar hade jag nog kunnat glömma bort hur mycket som helst och/eller behövt förlita mig helt på att någon annan har lite koll på mig. I morse var jag till exempel helt inställd på att gå på en frukostföreläsning då jag hade det inlagt i kalendern. Väl där upptäcker jag att det blivit inställt och det hade de visst gått ut med under veckan men då jag får en hel del mail från dem hade just denna information försvunnit i bruset på något sätt. Aja, ändrade planer men jag fick i alla fall en liten morgonpromenad och kom lite tidigare till kontoret.

Jag har tänkt en del på att när jag får frågan vad jag ska hitta på i helgen under veckan har jag aldrig koll. Det känns lite hemskt på något sätt. Jag kan ha för mig att vi ska på middag hos några men igår var jag till exempel säker på att vi skulle på middag i Köpenhamn på lördag men istället var det middag i Malmö ikväll. Stor förvirring, vad gör man åt sådant? Tar små pauser då och då och går igenom veckan i huvudet?

Nu ska jag i alla fall äta upp min lunch innan möte kl 13. Hoppas ni har en fin dag!

lilla kafferosteriet

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?