Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Klänning
Basker
Cape
Blå klänning
Kappa
Väska
Bag
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Topp
Klänning
Sneakers
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Linne med spets
Kappa
Vit blus
Knytblus
Byxor
Ankelboots
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Klännning
Kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Sandaler
Linne
Tyllkjol
Kjol
Kjol
Slipover vit
Klänning
Jeans
Skjortklänning
Kofta
Kappa
Byxor
Väska
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Grå kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
Cape
Väska
Skjorta
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Slipover
Väst
Väska
Blus
Slacks
Klänning
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Boots
Tröja
Halsduk
Plisserad kjol
Pälsjacka
Kappa
Slipover
Klänning
Skjorta
Kofta
Linne
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kjol
Stövel
Gucciskärp
Knytblus
Linne
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Skjorta
Pullover
Klännning
Väska
Väska
Slipover
Klänning
Blus
Tröja
Klänning
Väska
T-shirt
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Slipover
Cardigan
Kofta
Svarta jeans
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Kofta
Kjol
Body
Väska

Ändrade planer och förvirrad

Hej fina. Jag tror jag är lite förvirrad nuförtiden. Jag lever verkligen dag för dag och har sällan koll på vad jag ska hitta på i helgen till exempel. Någon som känner igen sig? Hade jag inte haft Google Calendar hade jag nog kunnat glömma bort hur mycket som helst och/eller behövt förlita mig helt på att någon annan har lite koll på mig. I morse var jag till exempel helt inställd på att gå på en frukostföreläsning då jag hade det inlagt i kalendern. Väl där upptäcker jag att det blivit inställt och det hade de visst gått ut med under veckan men då jag får en hel del mail från dem hade just denna information försvunnit i bruset på något sätt. Aja, ändrade planer men jag fick i alla fall en liten morgonpromenad och kom lite tidigare till kontoret.

Jag har tänkt en del på att när jag får frågan vad jag ska hitta på i helgen under veckan har jag aldrig koll. Det känns lite hemskt på något sätt. Jag kan ha för mig att vi ska på middag hos några men igår var jag till exempel säker på att vi skulle på middag i Köpenhamn på lördag men istället var det middag i Malmö ikväll. Stor förvirring, vad gör man åt sådant? Tar små pauser då och då och går igenom veckan i huvudet?

Nu ska jag i alla fall äta upp min lunch innan möte kl 13. Hoppas ni har en fin dag!

lilla kafferosteriet

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?