Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Event hos By Malene Birger 

God morgon fina. Gårdagskvällen blev lite ändrad då en av Carls lagspelare skadade sig på fotbollsmatchen de spelade. Carl följde med honom till Akuten (så snäll ❤️) och kom hem kanske vid halv nio. Orkade inte vänta med middag till dess för var riktigt hungrig redan klockan sex. Vi fick i alla fall lite mys senare på kvällen:) Hoppas Carls lagkamrat klarade sig bra också.

Idag blir det jobb och sedsn ska jag på ett event hos By Malene Birger med Charlotta. Efter eventet tänkte vi gå och äta på Bastard också. Har faktiskt aldrig ätit middag där, eller barmenyn har jag testat, så det ska bli riktigt nice ☺️. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?