Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Ragga på LinkedIn? 

Hej fina. Idag har det varit en produktiv dag vilket alltid känns bra! ☺️ Dock har jag varit irriterad på personer som kontaktar mig på LinkedIn och min Bloppis och först verka intresserad på av att nätverka och köpa, alltså rent affärsmässigt, och sedan börjat ragga. LinkedIn hade väl i alla fall kunnat få vara fritt från sådant? Typ skickar sitt CV och sen när jag säger att vi inte söker någon med hans profil just nu så börjar han skriva att man är söt, sexig, att han önskar jag var singel. På LinkedIn liksom?! 

Nu är jag hemma och ser fram emot en mysig kväll med Carl. Vi ska laga tacos ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?