Annons: Shoppa min stil

Slipover
Väska
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Basker
Väska
Cardigan
Tweedkavaj
Skinnkjol
Klännning
Tröja
Linne
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Jeans
Klänning
Grå kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Trench coat
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Blus
Kjol
Kavaj
Body
Vit blus
Kofta
Väska
Grön klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Linne
Slipover
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Slipover
Linne
Kavaj
Byxor
Väska
Skjorta
Sandaler
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Slipover vit
Cape
Skjorta
Knytblus
Topp
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Pullover
Skjorta
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Klännning
Boots
Kavaj
Pullover
klänning
Kjol
Klänning
Linne
Stövel
Tröja
Cape
Blå knytblus
Kofta
Blus
Skjorta
Kofta
T-shirt
Slacks
Kjol
Slingbacks
Skjorta
Kappa
Väst
T-shirt
Byxor
Kappa
Kappa
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Halsduk
Kjol
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Pullover
tröja
T-shirt
tröja
Bag
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Linne med spets
Stickad klänning
Slipover
Väska
Kjol
Jacka
Tröja
Blå klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Tröja
T-shirt
Gucciskärp
Sneakers
Topp
Manolo Blahnik
Kofta
Byxor
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Tweedklänning
Tröja
Knytblus
Kofta
Blus

Skor från Stinaa J – event på MJ’S i Malmö 

[one_third]

Skor från Stinaa J – event på MJ’s i Malmö.

 
Hej fina. Ikväll har jag, Camilla och Emelie varit och spanat in och provat skor från designern Stinaa J på hotell MJ’S i Malmö. Jag älskar hennes vision om att skapa skor som är bekväma, hälsosamma och snygga. Man har ju undrat lite om sådana skor faktiskt finns på riktigt? Stinaa J bevisade ikväll att det faktiskt gör det! Vilken hjältinna för alla oss kvinnor 🙂 Grundaren Stina Andersson var på plats och berättade om historien bakom företaget, varumärket och produkterna. Så inspirerande!
 
Stina, som är utbildad civilingenjör, tröttnade på att välja mellan hälsosamma och snygga skor och ville hitta en lösning för att slippa kompromissa. 2015 startades företaget och varumärket Stinaa J och genom ett grymt team med bland annat en ortopedtekniker, hundratusentals 3D-skannade fötter, stöd från NASA och en italiensk skofabrik lyckades hon skapa de här drömskorna! De har även fixat patent! Hur grymt är inte det?
 
Vi var många kvinnor och även män som samlades på MJ’S ikväll för mingel, bubbel och såklart skorna! Stina hade tagit med sig många skor i olika färger, mönster, material och modeller som vi fick prova och även shoppa på plats om vi hittade rätt storlek. Min storlek fanns inte på de skor jag fastnade mest för (stilrena svarta matta pumps) men jag signade upp mig för att kunna ta del av kvällens erbjudande i deras webbshop och kanske slår till lite senare under veckan.
 
Skor från Stinaa J är verkligen både snygga och bekväma och känns riktigt revolutionerande! Som ni vet lever jag i högklackat och precis som Stina har jag ju haft en del problem med onda fötter på väg hem efter en heldag och/eller helkväll i högklackat. Ibland tar jag till och med med mig sneakers i väskan och byter när kvällen är slut, till exempel om jag varit ute och minglat eller dansat. Skor från Stinaa J kommer som en räddning för mig och andra kvinnor som älskar att gå i högklackat men som ändå någonstans vill ta hand om fötterna. Rekommenderar verkligen! Man får ju se skorna som en investering. Stinaa J satsar mycket på kvalitet och hälsa så köper man ett par kan man räkna med att de håller betydligt längre än de flesta andra skor man köper på sig. Sedan mår ju fötterna dessutom bättre!
 
Tusen tack till Stina och hennes grymma team för en supertrevlig kväll!
 
Efter sko-eventet gick jag, Camilla och Emelie till LaRoche för ett par tapas och ett glas vin. Så kul! De är också två riktigt inspirerande kvinnor och jag känner mig så himla pepp efter den här kvällen! 🙂 Tusen tack girls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?