Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kjol
Cape
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Pullover
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Slacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Slipover
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Skjorta
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Väska
Klännning
Jeans
Kjol
Väska
Kavaj
Pullover
Ankelboots
Kavaj
Cardigan
Pullover
Satinkjol
Väska
Väska
Klännning
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Slipover
Knytblus
Klänning
Knytblus
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Blå klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Kappa
Stövel
Kavaj
Skjorta
Klänning
Slipover vit
Sandaler
Kappa
Klänning
Blå knytblus
Basker
Väska
Tröja
Kofta
Tröja
Gucciskärp
Skjorta
Kofta
Cardigan
Linne
Klänning
Klänning
Väst
Boots
Väska
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Väska
Vit blus
Linne
Klänning
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Tröja
Slingbacks
Sneakers
Blus
Blus
Väska
Slipover
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Halsduk
Blus
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Body
Kappa
Kavaj
Linne med spets
Knytblus
Kavaj
Väska
Topp
Grön klänning
Kavaj
Bag
Klänning
Cape
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Kappa
Pälsjacka
Kofta

Skor från Stinaa J – event på MJ’S i Malmö 

[one_third]

Skor från Stinaa J – event på MJ’s i Malmö.

 
Hej fina. Ikväll har jag, Camilla och Emelie varit och spanat in och provat skor från designern Stinaa J på hotell MJ’S i Malmö. Jag älskar hennes vision om att skapa skor som är bekväma, hälsosamma och snygga. Man har ju undrat lite om sådana skor faktiskt finns på riktigt? Stinaa J bevisade ikväll att det faktiskt gör det! Vilken hjältinna för alla oss kvinnor 🙂 Grundaren Stina Andersson var på plats och berättade om historien bakom företaget, varumärket och produkterna. Så inspirerande!
 
Stina, som är utbildad civilingenjör, tröttnade på att välja mellan hälsosamma och snygga skor och ville hitta en lösning för att slippa kompromissa. 2015 startades företaget och varumärket Stinaa J och genom ett grymt team med bland annat en ortopedtekniker, hundratusentals 3D-skannade fötter, stöd från NASA och en italiensk skofabrik lyckades hon skapa de här drömskorna! De har även fixat patent! Hur grymt är inte det?
 
Vi var många kvinnor och även män som samlades på MJ’S ikväll för mingel, bubbel och såklart skorna! Stina hade tagit med sig många skor i olika färger, mönster, material och modeller som vi fick prova och även shoppa på plats om vi hittade rätt storlek. Min storlek fanns inte på de skor jag fastnade mest för (stilrena svarta matta pumps) men jag signade upp mig för att kunna ta del av kvällens erbjudande i deras webbshop och kanske slår till lite senare under veckan.
 
Skor från Stinaa J är verkligen både snygga och bekväma och känns riktigt revolutionerande! Som ni vet lever jag i högklackat och precis som Stina har jag ju haft en del problem med onda fötter på väg hem efter en heldag och/eller helkväll i högklackat. Ibland tar jag till och med med mig sneakers i väskan och byter när kvällen är slut, till exempel om jag varit ute och minglat eller dansat. Skor från Stinaa J kommer som en räddning för mig och andra kvinnor som älskar att gå i högklackat men som ändå någonstans vill ta hand om fötterna. Rekommenderar verkligen! Man får ju se skorna som en investering. Stinaa J satsar mycket på kvalitet och hälsa så köper man ett par kan man räkna med att de håller betydligt längre än de flesta andra skor man köper på sig. Sedan mår ju fötterna dessutom bättre!
 
Tusen tack till Stina och hennes grymma team för en supertrevlig kväll!
 
Efter sko-eventet gick jag, Camilla och Emelie till LaRoche för ett par tapas och ett glas vin. Så kul! De är också två riktigt inspirerande kvinnor och jag känner mig så himla pepp efter den här kvällen! 🙂 Tusen tack girls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?