Annons: Shoppa min stil

Klännning
Cape
Pullover
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Plisserad kjol
Skjorta
Skjorta
Kjol
Bag
Väska
Linne
Väska
Pälsjacka
Kofta
Topp
Väska
Kjol
Cape
Kavaj
Trench coat
Kofta
Kostymbyxa
Sneakers
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Kofta
Tröja
Kofta
Slipover
Pullover
Klännning
Väska
Linne med spets
Tweedklänning
Byxor
Klänning
Svarta jeans
Blå knytblus
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Kappa
tröja
Kofta
T-shirt
Klänning
Gucciskärp
Slingbacks
Satinkjol
Grå kavaj
Stickad klänning
Kofta
Knytblus
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Stövel
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Väska
klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Jeans
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Slipover
Cardigan
Väska
Kappa
Blus
Body
Ankelboots
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Linne
Kjol
Kavaj
tröja
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Byxor
Byxor
Sandaler
Slipover vit
Kjol
Kavaj
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Tweedkavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
Basker
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Tröja
Vit blus
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Väst
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Blus
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Pullover
T-shirt
Linne
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Cardigan
Jacka
Slacks
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kappa
Linne
Klänning
Skjorta
Kappa
Topp
T-shirt
Kofta
Klänning
Linne
T-shirt
Väska
Kjol
Kjol
Boots
Stickad klänning
Slipover
Kofta
Slipover
Kappa

Skor från Stinaa J – event på MJ’S i Malmö 

[one_third]

Skor från Stinaa J – event på MJ’s i Malmö.

 
Hej fina. Ikväll har jag, Camilla och Emelie varit och spanat in och provat skor från designern Stinaa J på hotell MJ’S i Malmö. Jag älskar hennes vision om att skapa skor som är bekväma, hälsosamma och snygga. Man har ju undrat lite om sådana skor faktiskt finns på riktigt? Stinaa J bevisade ikväll att det faktiskt gör det! Vilken hjältinna för alla oss kvinnor 🙂 Grundaren Stina Andersson var på plats och berättade om historien bakom företaget, varumärket och produkterna. Så inspirerande!
 
Stina, som är utbildad civilingenjör, tröttnade på att välja mellan hälsosamma och snygga skor och ville hitta en lösning för att slippa kompromissa. 2015 startades företaget och varumärket Stinaa J och genom ett grymt team med bland annat en ortopedtekniker, hundratusentals 3D-skannade fötter, stöd från NASA och en italiensk skofabrik lyckades hon skapa de här drömskorna! De har även fixat patent! Hur grymt är inte det?
 
Vi var många kvinnor och även män som samlades på MJ’S ikväll för mingel, bubbel och såklart skorna! Stina hade tagit med sig många skor i olika färger, mönster, material och modeller som vi fick prova och även shoppa på plats om vi hittade rätt storlek. Min storlek fanns inte på de skor jag fastnade mest för (stilrena svarta matta pumps) men jag signade upp mig för att kunna ta del av kvällens erbjudande i deras webbshop och kanske slår till lite senare under veckan.
 
Skor från Stinaa J är verkligen både snygga och bekväma och känns riktigt revolutionerande! Som ni vet lever jag i högklackat och precis som Stina har jag ju haft en del problem med onda fötter på väg hem efter en heldag och/eller helkväll i högklackat. Ibland tar jag till och med med mig sneakers i väskan och byter när kvällen är slut, till exempel om jag varit ute och minglat eller dansat. Skor från Stinaa J kommer som en räddning för mig och andra kvinnor som älskar att gå i högklackat men som ändå någonstans vill ta hand om fötterna. Rekommenderar verkligen! Man får ju se skorna som en investering. Stinaa J satsar mycket på kvalitet och hälsa så köper man ett par kan man räkna med att de håller betydligt längre än de flesta andra skor man köper på sig. Sedan mår ju fötterna dessutom bättre!
 
Tusen tack till Stina och hennes grymma team för en supertrevlig kväll!
 
Efter sko-eventet gick jag, Camilla och Emelie till LaRoche för ett par tapas och ett glas vin. Så kul! De är också två riktigt inspirerande kvinnor och jag känner mig så himla pepp efter den här kvällen! 🙂 Tusen tack girls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Lämna ett svar


Looking for Something?