Annons: Shoppa min stil

Blå klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Jeans
Svarta jeans
Jeansjacka
Boots
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Slipover
Pullover
Kofta
T-shirt
Byxor
Stickad klänning
Cardigan
Kavaj
Pullover
Skjorta
T-shirt
Väska
Ankelboots
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Sandaler
Väska
Kofta
Skjorta
Vit blus
Kjol
Manolo Blahnik
Klännning
Kjol
Kofta
Pullover
Grå kavaj
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Knytblus
Kofta
Slacks
Sneakers
Väska
Klännning
Basker
Skjorta
Skjorta
Linne med spets
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Kjol
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Tröja
Halsduk
Väst
Klänning
Blus
Bag
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Tröja
Klänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Byxor
Knytblus
Skjorta
Kofta
Blus
T-shirt
Stövel
Kofta
Linne
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kjol
Kappa
Grön klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Satinkjol
Slingbacks
Knytblus
Byxor
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Cape
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Cardigan
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Kjol
T-shirt
36   227
41   305
55   368
21   205
54   330

Skor från Stinaa J – event på MJ’S i Malmö 

[one_third]

Skor från Stinaa J – event på MJ’s i Malmö.

 
Hej fina. Ikväll har jag, Camilla och Emelie varit och spanat in och provat skor från designern Stinaa J på hotell MJ’S i Malmö. Jag älskar hennes vision om att skapa skor som är bekväma, hälsosamma och snygga. Man har ju undrat lite om sådana skor faktiskt finns på riktigt? Stinaa J bevisade ikväll att det faktiskt gör det! Vilken hjältinna för alla oss kvinnor 🙂 Grundaren Stina Andersson var på plats och berättade om historien bakom företaget, varumärket och produkterna. Så inspirerande!
 
Stina, som är utbildad civilingenjör, tröttnade på att välja mellan hälsosamma och snygga skor och ville hitta en lösning för att slippa kompromissa. 2015 startades företaget och varumärket Stinaa J och genom ett grymt team med bland annat en ortopedtekniker, hundratusentals 3D-skannade fötter, stöd från NASA och en italiensk skofabrik lyckades hon skapa de här drömskorna! De har även fixat patent! Hur grymt är inte det?
 
Vi var många kvinnor och även män som samlades på MJ’S ikväll för mingel, bubbel och såklart skorna! Stina hade tagit med sig många skor i olika färger, mönster, material och modeller som vi fick prova och även shoppa på plats om vi hittade rätt storlek. Min storlek fanns inte på de skor jag fastnade mest för (stilrena svarta matta pumps) men jag signade upp mig för att kunna ta del av kvällens erbjudande i deras webbshop och kanske slår till lite senare under veckan.
 
Skor från Stinaa J är verkligen både snygga och bekväma och känns riktigt revolutionerande! Som ni vet lever jag i högklackat och precis som Stina har jag ju haft en del problem med onda fötter på väg hem efter en heldag och/eller helkväll i högklackat. Ibland tar jag till och med med mig sneakers i väskan och byter när kvällen är slut, till exempel om jag varit ute och minglat eller dansat. Skor från Stinaa J kommer som en räddning för mig och andra kvinnor som älskar att gå i högklackat men som ändå någonstans vill ta hand om fötterna. Rekommenderar verkligen! Man får ju se skorna som en investering. Stinaa J satsar mycket på kvalitet och hälsa så köper man ett par kan man räkna med att de håller betydligt längre än de flesta andra skor man köper på sig. Sedan mår ju fötterna dessutom bättre!
 
Tusen tack till Stina och hennes grymma team för en supertrevlig kväll!
 
Efter sko-eventet gick jag, Camilla och Emelie till LaRoche för ett par tapas och ett glas vin. Så kul! De är också två riktigt inspirerande kvinnor och jag känner mig så himla pepp efter den här kvällen! 🙂 Tusen tack girls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?