Annons: Shoppa min stil

Cape
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Grön klänning
Kjol
Kofta
Blus
Linne med spets
Kofta
Kofta
Satinkjol
Vit blus
T-shirt
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Knytblus
Kofta
Pullover
Linne
T-shirt
T-shirt
Kappa
Blus
Plisserad kjol
Kavaj
Tröja
Slipover
Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klännning
Byxor
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Blus
Kavaj
Blå knytblus
Kjol
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Halsduk
Väska
Svarta jeans
Body
Pullover
Blå klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Väst
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kjol
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Tröja
Tyllkjol
T-shirt
Cape
T-shirt
Klänning
Kappa
Skjorta
Cardigan
Skjorta
Slipover
Väska
Slingbacks
Kofta
Topp
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
T-shirt
Tröja
Slipover
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Cardigan
Slacks
Boots
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Basker
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Jeans
Slipover
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Sandaler
Byxor
Bag
Stövel
Knytblus
Skjorta
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Kofta
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kappa
Slipover vit
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning

Skor från Stinaa J – event på MJ’S i Malmö 

[one_third]

Skor från Stinaa J – event på MJ’s i Malmö.

 
Hej fina. Ikväll har jag, Camilla och Emelie varit och spanat in och provat skor från designern Stinaa J på hotell MJ’S i Malmö. Jag älskar hennes vision om att skapa skor som är bekväma, hälsosamma och snygga. Man har ju undrat lite om sådana skor faktiskt finns på riktigt? Stinaa J bevisade ikväll att det faktiskt gör det! Vilken hjältinna för alla oss kvinnor 🙂 Grundaren Stina Andersson var på plats och berättade om historien bakom företaget, varumärket och produkterna. Så inspirerande!
 
Stina, som är utbildad civilingenjör, tröttnade på att välja mellan hälsosamma och snygga skor och ville hitta en lösning för att slippa kompromissa. 2015 startades företaget och varumärket Stinaa J och genom ett grymt team med bland annat en ortopedtekniker, hundratusentals 3D-skannade fötter, stöd från NASA och en italiensk skofabrik lyckades hon skapa de här drömskorna! De har även fixat patent! Hur grymt är inte det?
 
Vi var många kvinnor och även män som samlades på MJ’S ikväll för mingel, bubbel och såklart skorna! Stina hade tagit med sig många skor i olika färger, mönster, material och modeller som vi fick prova och även shoppa på plats om vi hittade rätt storlek. Min storlek fanns inte på de skor jag fastnade mest för (stilrena svarta matta pumps) men jag signade upp mig för att kunna ta del av kvällens erbjudande i deras webbshop och kanske slår till lite senare under veckan.
 
Skor från Stinaa J är verkligen både snygga och bekväma och känns riktigt revolutionerande! Som ni vet lever jag i högklackat och precis som Stina har jag ju haft en del problem med onda fötter på väg hem efter en heldag och/eller helkväll i högklackat. Ibland tar jag till och med med mig sneakers i väskan och byter när kvällen är slut, till exempel om jag varit ute och minglat eller dansat. Skor från Stinaa J kommer som en räddning för mig och andra kvinnor som älskar att gå i högklackat men som ändå någonstans vill ta hand om fötterna. Rekommenderar verkligen! Man får ju se skorna som en investering. Stinaa J satsar mycket på kvalitet och hälsa så köper man ett par kan man räkna med att de håller betydligt längre än de flesta andra skor man köper på sig. Sedan mår ju fötterna dessutom bättre!
 
Tusen tack till Stina och hennes grymma team för en supertrevlig kväll!
 
Efter sko-eventet gick jag, Camilla och Emelie till LaRoche för ett par tapas och ett glas vin. Så kul! De är också två riktigt inspirerande kvinnor och jag känner mig så himla pepp efter den här kvällen! 🙂 Tusen tack girls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?