Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Ankelboots
Cardigan
Väska
Kjol
Pullover
Linne
Väska
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Väska
Jeans
Linne
24   320
29   455
57   613
79   589
56   473

The Sounds på KB i Malmö bokat! 

Hej fina. Idag har jag och Charlotta bokat biljetter till en konsert med The Sounds på KB i Malmö. Den är inte förrän i december men nu när det blir mörkare och mörkare behöver man verkligen roliga saker att se fram emot! Jag har ju lyssnat på The Sounds sedan högstadiet och tycker att de är riktigt bra! Tröttnar aldrig på deras låtar och har alltid haft dem i mina playlists. 

Ikväll har jag varit på balett och det var roligt. Vi hade en ny lärare som ska vara stand in för vår originallärare i fyra veckor. Hon verkar riktigt skön! ? Nu laga mat. Carl kommer nog hem när som helst. 

Ha en fin kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?