Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

The Sounds på KB i Malmö bokat! 

Hej fina. Idag har jag och Charlotta bokat biljetter till en konsert med The Sounds på KB i Malmö. Den är inte förrän i december men nu när det blir mörkare och mörkare behöver man verkligen roliga saker att se fram emot! Jag har ju lyssnat på The Sounds sedan högstadiet och tycker att de är riktigt bra! Tröttnar aldrig på deras låtar och har alltid haft dem i mina playlists. 

Ikväll har jag varit på balett och det var roligt. Vi hade en ny lärare som ska vara stand in för vår originallärare i fyra veckor. Hon verkar riktigt skön! ? Nu laga mat. Carl kommer nog hem när som helst. 

Ha en fin kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?