Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

“Hoppas att ni fått ett wake up call”

God morgon fina. Idag vaknade jag rätt utvilad faktiskt. Vi la oss redan vid halv tio igår, lyssnade på ljudbok och somnade en timme senare tror jag. Skönt! Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och ser på Nyhetsmorgon. Diskussionerna kring #MeToo fortsätter. Bra!

Idag blir det jobb och sedan balett. Jag hoppas att den danssessionen kommer att kännas mer glad och hobbyaktig än gårdagens klass. Vill ju bara ha kul liksom. Behöver inte någon som säger att man tillhör “the weak side” och säger att hen hoppas att vi fått ett “wake up call” och börjar träna hemma på dagarna. Inte det jag var ute efter med detta. 

Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?