Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Cardigan
Jeans
Byxor
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Linne
Klänning
Väska
Klännning
Pullover
44   457
47   493
40   574
59   642
79   606

Erdem x H&M på Kronprinsessan Victoria

Hej fina. Ikväll har jag och Carl tagit det lugnt. Lagat en jättegod pasta med aubergine och tomater, en rätt jsg fick på en restaurang i New York förra året som vi försöker efterlikna så gott vi kan. Den var verkligen sååå god! Annars ikväll har vi kollat på Narcos, en av alla TV-serier jag får mardrömmar av ??. 

Idag i mitt Facebookflöde såg jag att Elle Sverige hade delat en länk till en artikel om Kronprinsessan Victoria där hon klär sig i min drömblus från Erdem x H&M. Hon har fått den i förväg och den ser verkligen fantastisk ut på henne! Jag bara måste få tag på den i min storlek när kollektionen lanseras officiellt i början av november. Den är verkligen sååå jag! 

God natt fina ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?