Annons: Shoppa min stil

Klännning
Jeans
Linne
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
Pullover
Väska
Klänning
Kjol
Cardigan
Linne
24   324
29   456
57   614
79   589
56   474

Accessoarer till Halloween – Rabattkod till Glitter.se


 

Accessoarer till Halloween. 

 
Hej fina. Idag blir det lunch på kontoret, som vanligt från Holy Greens. Det närmar sig Halloween och tyvärr har jag ingen Halloweenfest inplanerad i år men för er som ska klä ut er vill jag tipsa om en rabattkod hos Glitter.se som har en massa snygga accessoarer till Halloween. Anger ni rabattkoden “Halloween20” får ni 20% rabatt och fri frakt på allt du köper online på Glitter.se. Nedan några inspirationsbilder från Glitter med Halloweentema. Klicka här för att hitta egna favoriter och handla.
 

 

 
halloween
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?