Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
37   215
31   264
45   246
39   270
41   327

Modevisning på Hansa i Malmö 

Hej fina. Idag har Carl varit på volleyboll och jag har roat mig med modevisning på Hansa i Malmö. Jag gick dit för att spana in de nya butikerna och utbudet och såvisade det sig att det var modeisning. Perfekt ju!

Dagens Modevisning på Hansa i Malmö innehöll kläder och accessoarer från många olika butiker och märken som finns inne i shoppingcentret. Gillade verkligen särskilt kollektionerna från Gant och Boomerang. Lite otippat faktiskt men så var det! ? Det var också fint med den fiolspelande kvinnan som visade Efva Attling och Pandora.

Så kul att det öppnat så många nya och bra butiker med grymma varumärken! Efter dagens modevisning på Hansa i Malmö gick jag direkt hem. Jag var verkligen hungrig så nu har jag fått i mig pasta med pesto. Carl kommer nog när som helst. Hoppas ni har en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?