Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Byxor
T-shirt
Kjol
T-shirt
Klännning
Skjorta
Blus
Cape
Kjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Kavaj
Stövel
Klänning
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Klänning
Väska
Jeans
Kjol
Klänning
Blus
Ankelboots
Klänning
Klänning
Knytblus
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Skjorta
Tröja
Linne
Kjol
Halsduk
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjorta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Klännning
Basker
Kofta
Pullover
Bag
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Vit blus
Slipover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Boots
Pullover
Skjortklänning
Cardigan
Väska
Manolo Blahnik
Väst
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Sneakers
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Knytblus
Byxor
Kofta
Väska
Knytblus
Kappa
Slacks
Kavaj
Pullover
Kappa
Skjorta
Skjorta
Byxor
Grå kavaj
Blus
Väska
Kofta
Linne
Klänning
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Lördagsplaner och egentid 

Hej fina. Imorse sov jag typ tre timmar längre än Carl. Jag behövde sova ut denna lördagsmorgon. Nu har Carl cyklat iväg på volleyboll och jag har egentid med en lång dusch, ansiktsmask och snart shopping. 

Ikväll vet vi ännu inte vad vi ska hitta på. Vi är bjudna på Oktoberfest men har velat om jag vill festa. Jag har ju dans imorgon och har många andra saker jag tänkt ta tag i den här helgen så jag vet inte om fest är det bästa valet för mig just denna helg. Man vet aldrig med mig och Carl dock. Många “lugna hemmakvällar” som sedan slutat med fest till morgonen efter… ?. 

Dagens look nedan. Vi ses på stan! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?