Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Tröja
Bag
Halsduk
Slipover
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Grå kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Blus
Slacks
Kavaj
Klänning
Halsduk
Linne
Klännning
Kavaj
Sneakers
Byxor
örhängen
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kofta
T-shirt
Jacka
Kappa
Basker
Klänning
Stickad klänning
Stövel
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Pullover
Boots
Klänning
Skinnkjol
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Jeans
T-shirt
Kjol
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kappa
Kofta
Tröja
Cardigan
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Byxor
Ankelboots
Kofta
Byxor
Kofta
Skjorta
Jacka
Knytblus
Väst
Pullover
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Blus
Kavaj
Kofta
Kjol
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Cape
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kappa
56   248
41   386
41   475
44   477
50   394

Lördagsplaner och egentid 

Hej fina. Imorse sov jag typ tre timmar längre än Carl. Jag behövde sova ut denna lördagsmorgon. Nu har Carl cyklat iväg på volleyboll och jag har egentid med en lång dusch, ansiktsmask och snart shopping. 

Ikväll vet vi ännu inte vad vi ska hitta på. Vi är bjudna på Oktoberfest men har velat om jag vill festa. Jag har ju dans imorgon och har många andra saker jag tänkt ta tag i den här helgen så jag vet inte om fest är det bästa valet för mig just denna helg. Man vet aldrig med mig och Carl dock. Många “lugna hemmakvällar” som sedan slutat med fest till morgonen efter… ?. 

Dagens look nedan. Vi ses på stan! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?