Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Linne
Linne
Kavaj
Ankelboots
Klännning
Cardigan
Kjol
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Jeans
Klänning
Pullover
25   121
45   355
39   472
58   627
79   596

Ida Sjöstedt hos Wakakuu


 
Hej fina. Såg precis en annons från webbutiken Wakakuu i mitt Facebookflöde där de visade några plagg från Ida Sjöstedt som de fått in. Jag blev verkligen kär i flera plagg och passar på att spana in kollektionen lite närmare nu på lunchen. Ida Sjöstedt är absolut en av mina favoritdesigners och jag har en topp och en väska från henne. Ur den nya kollektionen från Ida Sjöstedt hos Wakakuu har jag hittat några favoriter som visas nedan. Spana in och hitta egna favoriter från Ida Sjöstedt hos Wakakuu här.
 

Ida Sjöstedt 2017
 
ida sjöstedt 2017
 
ida sjöstedt 2017

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?