Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Blus
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Blus
Kappa
Klänning
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Ida Sjöstedt hos Wakakuu


 
Hej fina. Såg precis en annons från webbutiken Wakakuu i mitt Facebookflöde där de visade några plagg från Ida Sjöstedt som de fått in. Jag blev verkligen kär i flera plagg och passar på att spana in kollektionen lite närmare nu på lunchen. Ida Sjöstedt är absolut en av mina favoritdesigners och jag har en topp och en väska från henne. Ur den nya kollektionen från Ida Sjöstedt hos Wakakuu har jag hittat några favoriter som visas nedan. Spana in och hitta egna favoriter från Ida Sjöstedt hos Wakakuu här.
 

Ida Sjöstedt 2017
 
ida sjöstedt 2017
 
ida sjöstedt 2017

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?