Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Väska
Halsduk
Skjorta
Cardigan
Skjorta
Byxor
Manolo Blahnik
Bag
Pullover
Kavaj
Tröja
Kappa
Skjorta
Kofta
Jeans
Kofta
Kofta
Sneakers
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Satinkjol
Blus
Klänning
Väst
Skjortklänning
Skjorta
Byxor
Slipover
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Tröja
Väska
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Blus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Knytblus
Kofta
Kjol
Väska
Basker
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Pullover
Kofta
Kappa
Cape
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Väska
Tröja
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Linne
Väska
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Klännning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Slacks
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Stövel
Byxor
Linne
Klänning
Kofta
Knytblus
Boots
Pullover
Vit blus
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

Uppror mot sexuella trakasserier

God morgon fina. Idag tar jag på min en stickad tröja och kurar ihop mig i soffan med en kopp kaffe innan jobbet. Det är så himla mörkt ute på morgnarna nu så det känns som det enda man vill göra typ. Ser på Nyhetsmorgon där det är mycket fokus på #MeToo såklart. Det har verkligen blivit ett upprop mot sexuella trakasserier och det är bra! 

Idag blir det en heldag på kontoret och ikväll ska jag på ett event. Tar med mig min vän Charlotta till Exclusive Kicks Flagship Store Opening på Hansa som jag fått en inbjudan till via min blogg. Ska bli mycket roligt! Man behöver hitta på saker på kvällarna nu när det är mörkare. Kommer jag väl hem och det är mörkt ute är det svårt för mig att komma ut igen om det inte är planerat och något speciellt som händer. 

För Carl är det annorlunda. Han tar sig ofta ut på olika idrotter och så hur mörkt det är än. Jag satsar på något event i veckan nu typ. Gör vardagen roligare!:) Sedan har jag ju även dansen men den är ju direkt efter jobbet. 

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 18 oktober, 2017 / 07:57

  I really love the outfit. You’ve such a pretty smile too! 🙂

  • thomas
   18 oktober, 2017 / 08:04

   Thank you ❤️

 2. 18 oktober, 2017 / 22:40

  Känner exakt samma sak don du, så himla mörkt ute både när man ska till jobb och när man kommer hem. Snygg look

Kommentera


Söker du efter något?