Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Slampiga maskeradkläder för barn hos Funidelia 

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Något som kokat i mig (som så mycket annat) de senaste dagarna är hur webbutiken Funidelia, som bland annat finns på svenska e-handelsmarknaden, har sålt “sexiga” och “slampiga” maskeradkläder för barn!! Det är så vidrigt och obegripligt. Åtminstone barnen kan väl få skyddas från sådant?! 

Nu efter alla skriverier har de ändrat produktbeskrivningarna och tagit bort de sexistiska namnen på maskeraddräkterna men ingenting på Internet försvinner ju helt så jag hoppas att ingen handlar i den här butiken, varken till sig själv eller sina barn. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?