Annons: Shoppa min stil

Linne
Ankelboots
Byxor
Kavaj
Väska
Linne
Klännning
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Jeans
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Cardigan
Klänning
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Slampiga maskeradkläder för barn hos Funidelia 

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Något som kokat i mig (som så mycket annat) de senaste dagarna är hur webbutiken Funidelia, som bland annat finns på svenska e-handelsmarknaden, har sålt “sexiga” och “slampiga” maskeradkläder för barn!! Det är så vidrigt och obegripligt. Åtminstone barnen kan väl få skyddas från sådant?! 

Nu efter alla skriverier har de ändrat produktbeskrivningarna och tagit bort de sexistiska namnen på maskeraddräkterna men ingenting på Internet försvinner ju helt så jag hoppas att ingen handlar i den här butiken, varken till sig själv eller sina barn. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?