Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
Basker
Pälsjacka
Väska
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Väska
örhängen
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Jeans
Sneakers
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Väst
Väska
Skjorta
Bag
Cape
Kavaj
Kofta
Kjol
Pullover
Kappa
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Slipover
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Boots
Jacka
Blus
Knytblus
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
Slacks
Väska
Skjorta
Byxor
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Linne
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Kappa
Byxor
Knytblus
Jacka
Kjol
Ankelboots
Blus
Klänning
Skinnkjol
Halsduk
Kavaj
Halsduk
Kjol
Stövel
Klänning
Linne
Satinkjol
Väska
Kofta
Vit blus
Kofta
Klänning
Linne
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Blus
Kavaj
Slingbacks
Väska
40   340
43   416
49   386
55   516
24   472

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?