Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Klänning
Body
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Tröja
Kavaj
Skjorta
Slacks
T-shirt
Pullover
Stickad klänning
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Stövel
Skjorta
Svarta jeans
Väska
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Slipover
Slingbacks
Kavaj
Grön klänning
Byxor
Bag
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Slipover
Jeans
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Slipover
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Pullover
Topp
Blus
Klänning
Kappa
Blus
Slipover vit
Klännning
Blus
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Cape
Kofta
Kavaj
Linne
Väst
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klännning
Byxor
Klänning
Väska
Cape
Knytblus
Vit blus
Kjol
Tröja
Linne
Kjol
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Basker
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Boots
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tröja
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kappa
Kofta
Satinkjol
Halsduk
Klänning
Byxor
Klänning
Pullover
Sandaler
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Cardigan
Linne med spets
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Sneakers
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?