Annons: Shoppa min stil

Väska
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Svarta jeans
T-shirt
Väska
Byxor
Linne
Skjortklänning
Knytblus
Sneakers
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Cardigan
Klänning
T-shirt
Halsduk
Väska
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Ankelboots
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Boots
Kappa
Satinkjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Linne
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Plisserad kjol
Linne med spets
Pullover
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Blå klänning
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Slipover
Vit blus
Skjorta
Slacks
Sandaler
Jeansjacka
Byxor
Slingbacks
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Bag
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Knytblus
Stövel
Grå kavaj
Byxor
Cardigan
Kavaj
Cape
Kofta
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Tröja
Väst
Kavaj
Kofta
Pullover
Blus
T-shirt
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Blus
Manolo Blahnik
Klänning
Satinkjol
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kjol
Grön klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Jeans
Klänning
Klänning
Klännning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

 



 

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?