Annons: Shoppa min stil

Basker
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Bag
Kavaj
Boots
Pullover
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Vit blus
Kappa
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Sneakers
Väska
Cape
Väska
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Väska
Cardigan
Linne
Kofta
Klänning
Body
Tweedkavaj
Byxor
Kavaj
Klännning
Kappa
Halsduk
Skjorta
Blus
Knytblus
Väska
Kappa
Väska
Satinkjol
Pullover
Slipover
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Tröja
Knytblus
Blå klänning
Kjol
Cardigan
Tweedklänning
Klänning
Stövel
Kjol
Kjol
Knytblus
Klännning
Kappa
Kavaj
Trench coat
Svarta jeans
Klänning
Satinkjol
Jeans
Ankelboots
Linne
Sandaler
Knytblus
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Tröja
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Tröja
klänning
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Topp
Kappa
Slipover vit
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Pälsjacka
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Slipover
Gucciskärp
Klänning
T-shirt
Blus
T-shirt
T-shirt
Linne
Kavaj
Tröja
Slipover
Blus
Kofta
Kjol
Slipover
Kofta
tröja
Kappa
Pullover
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Linne med spets
Kofta
tröja
Kjol
Grön klänning
Blå knytblus
T-shirt
Plisserad kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Väst
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Slacks
Kavaj
Skjorta
Kjol
Cape
T-shirt
Tröja
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Jacka
T-shirt
Klänning
Topp
Klänning
Väska
Väska

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?