Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Basker
Stövel
Väska
Klänning
Cape
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Grön klänning
Väst
Kavaj
Byxor
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Slipover
Skjortklänning
Väska
Kappa
Slipover vit
T-shirt
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Tröja
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Slipover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Body
Kappa
Pälsjacka
Linne med spets
Byxor
Gucciskärp
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Blå klänning
Väska
Kofta
Pullover
T-shirt
Väska
Klännning
Tyllkjol
Cardigan
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Halsduk
Klänning
Linne
Stickad klänning
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klännning
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Stickad klänning
Vit blus
Svarta jeans
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Blus
Sneakers
Kavaj
Blus
Väska
Manolo Blahnik
Pullover
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kofta
Jeans
Kofta
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Bag
Ankelboots
Kofta
Kjol
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Knytblus
Kappa
Kofta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Tröja
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Slipover
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Klänning
Linne
Kappa
Klänning
Klänning
Cape
Kappa
Kavaj
Boots
Blus
Cardigan
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Byxor
Linne
Skjorta
Slipover
T-shirt
Kavaj
Sandaler
Slacks
Kavaj
Kofta
Topp
Skjorta

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?