Annons: Shoppa min stil

Slipover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa
Tweedklänning
Väska
Topp
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Linne
Bag
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Slingbacks
Kofta
Knytblus
Skjorta
klänning
Kofta
Blus
Tröja
Skjorta
Kjol
Klänning
Linne
Tröja
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Byxor
Väska
Manolo Blahnik
Tweedkavaj
Stickad klänning
Slipover
Kavaj
Linne med spets
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Kappa
Väska
Blus
Väska
Klänning
Blå knytblus
Pullover
Klänning
Sandaler
Skinnkjol
Kappa
Kappa
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Body
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Klännning
Kavaj
Skjorta
Pullover
Klänning
T-shirt
Halsduk
Cardigan
Kofta
Blus
Kofta
Väst
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Tröja
Väska
Jeans
Gucciskärp
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Linne
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Linne
T-shirt
Cape
Klänning
Cardigan
tröja
Linne
Kavaj
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Sneakers
Kofta
Jacka
Blus
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pullover
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Klänning
Knytblus
Topp
Basker
Väska
Kavaj
Byxor
Stövel
Klänning
Blå klänning
Klänning
Väska
Kjol
Slipover vit
Väska
Slipover
Klänning
Kappa
Kostymbyxa
Vit blus
Cape
Grön klänning
Boots
Kofta
Slipover
T-shirt
Plisserad kjol
Kjol
Ankelboots
Trench coat
Kofta
tröja
Kjol
Knytblus
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Blus

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?