Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Knytblus
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Bag
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Boots
Byxor
Väska
Sneakers
Väska
Kappa
Linne
Linne
Kjol
Stövel
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Skjorta
Cape
Väst
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Linne
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Manolo Blahnik
Cardigan
Kavaj
Kjol
Jeans
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Klännning
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Slipover
Kofta
Slingbacks
Grå kavaj
Pullover
Kappa
Stickad klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Tröja
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Kofta
Kavaj
Slacks
Basker
Kappa
Kofta
Blus
Kavaj
Blus
Klänning
Vit blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Kicks Flagship Store i Malmö – bilder från Exclusive Opening Event

Hej fina ni. Ikväll har jag och Charlotta varit på en exklusiv premiär av Kicks Flagship Store i Malmö. Vi kom dit vid sju och det var verkligen jättemycket folk som kommit dit för att vara med på öppningen. Mycket mer folk än jag trodde att det skulle vara och alla var verkligen så himla snyggt klädda och sminkade. Jag hade tur som hann hem efter jobbet för att ta en dusch och svira om för folk var verkligen stylish:) Det var kul att det var så pass bra blandning av besökare också. Män och kvinnor i alla åldrar. Kicks och beauty är verkligen för alla!

Jag och Charlotta kände oss båda lite vilsna i beauty-djungeln på Kicks Flagship Store Store i Malmö men skulle vilja lära oss mer! Det finns ju sååå mycket man kan göra med smink för att framhäva sitt ansikte på bästa sätt. Även hudvård jag lära mig mer om, ta reda på vilken kräm dom faktiskt är bäst för mig och min hud.

På evenemanget bjöds det på snittar och fräscha alkoholfria drinkar. Sååå gott! I butiken fanns även en DJ och en massa personal som kunde guida en bland de olika skönhetsprodukterna. Jag och Charlotta passade även på att posera framför en GIF-kamera men något blev nog fel när jag fyllde i min e-postadress för jag fick aldrig filmen skickad till mig. Dock fick man bilder ur filmen utskrivna som Polaroid.

Vi stannade på premiärkvällen för Kicks Flagship Store i Malmö i lite mer än en timme. För mig var det inte mycket fokus på shopping men fick med mig ett rött läppstift, äntligen ett matt läppstift i en sådan där riktigt röd färg! När vi gick ut fick vi även med oss en goodie bag som skulle visa sig vara den bästa goodie bag jag någonsin fått! Den kändes tung men jag trodde aldrig att den skulle ha så bra innehåll som den faktiskt hade. En massa hudvård, smink, parfymer och annat från märken som till exempel Emma. S, Elizabeth Arden och Gucci. Såå nöjd!

Tusen tack Kicks för en supertrevlig premiärkväll och grattis till er nya Flagship Store i Malmö! Tusen tack till Charlotta för sällskapet också. Utan henne hade jag verkligen känt mig lost i skönhetsdjungeln 🙂

  

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?