Annons: Shoppa min stil

Blus
Stickad klänning
Kappa
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Linne
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Kjol
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Knytblus
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slipover
Kofta
Skjorta
Klänning
Knytblus
Väska
Cardigan
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Pullover
Kappa
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Basker
Skjorta
Väska
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Slingbacks
Pullover
Kjol
Kofta
Byxor
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Väska
Manolo Blahnik
Boots
Byxor
Väska
Klänning
Tröja
Jeans
Klännning
Väska
Linne
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väst
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Blus
Kavaj
Vit blus
Väska
Slacks
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Stövel
Klänning
Halsduk
Skjorta
Byxor
Bag
Kofta
Kofta
Sneakers
Väska
Grå kavaj
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Snygga röda boots hos Modegallerian.se

Inlägg i samarbete med Modegallerian.se

Hej fina. Är hemma på lunch och vill tipsa om sajten Modegallerian.se som jag nyligen blev tipsad om genom ett forum för bloggare och andra influencers. Ofta när man är på jakt efter något nytt inom mode, till exempel skor, vet man liksom inte var man ska börja kolla. Det finns ju hur många webbutiker som helst på nätet inom mode och man har inte riktigt energin till att kolla igenom utbudet på alla olika sajter. Idén med modegallerian.se är att man ska slippa just det och det är ju verkligen hur bra som helst!

Modegallerian.se samlar utbudet av kläder, skor och accessoarer från alla olika webbutiker såsom Nelly.com, Bubbleroom och Boozt.com  på ett och samma ställe och har tagit fram en sökmotor där man får resultat på produkter från alla de olika butikerna. Man slipper alltså gå in och söka i utbudet i varje webbutik utan får alla resultat samlade direkt hos Modegallerian.se utifrån de kriterier man valt i sökningen.

Just nu är jag till exempel ute efter ett par snygga röda boots, gärna ankelboots, då jag vill ha en färgklick till min svarta höst- och vintergarderob. Jag klickar då in på kategorin skor på Modegallerian.se. Där kan jag sedan göra olika val och jag väljer färgen röd, mönster enfärgat och pris upp till 2000 SEK. Jag får då upp alla enfärgade röda skor som kostar max 2000 SEK hos samtliga anslutna modebutiker på nätet. När jag klickar in på en sko som jag fastnat för står det var den finns tillgänglig och jag kan då klicka på “Mer info”köp” för att komma direkt till webbutiken där jag kan genomföra mitt köp. Så smidigt att kunna söka bland alla olika webbutiker på en och samma sajt!

Det var dagens tips för att underlätta i höstshoppingen och webbutiksdjungeln! 🙂 Ha en fortsatt underbar måndag fina läsare!
 

I min sökning fastnade jag för följande snygga röda boots:

 

skor hos modegallerianBuffalo Stövletter Red – Finns här

 

vinröda bootsKIOMI stövletter Lampone – Finns här

 

röda stövlarRiver Island Womens Red block heel pointed boots – Finns här

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?