Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Mysig söndagskväll och rutig kostym

Hej fina. Igår hade jag och Carl en mysig söndagskväll. Jag hade ju varit på dans tidigare under eftermiddagen och var lite trött på kvällen. Lördagens festande satte väl sina spår. Carl kände sig piggare och vi bestämde oss för att laga Boeuf bourguignon. En riktig söndagsgryta alltså och den blev verkligen supergod! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet lite senare!:) 

Nu är det måndag igen. Har faktiskt väldigt dålig koll på vad som händer den här veckan men blir nog mycket fokus på våra events. Testar rutig kostym idag också. Byxorna köpte jag för många år sedan i en second hand-butik och kavajen fyndade jag på Tradera för någon vecka sedan. Båda delarna från H&M. 

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?