Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Blus
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Jag är livrädd

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från kvällens balettpass. Fjärde tillfället och det går framåt även där. Jag känner att jag även gör framsteg när det kommer till cyklingen och att våga vara i trafiken. Det kanske kan låta som världens enklaste och minsta grej men för mig är det verkligen inte det. Jag är livrädd i trafik och är nog därför jag aldrig har tagit körkort heller. 

När jag cyklar är jag orolig för att bilar och cyklister ska tycka att jag gör något fel och är även rädd för olyckor. Korsningar utan trafikljus är värst men jag känner att jag blir lite modigare för varje gång jag ger mig ut. Det är jag stolt över ☺️. 

Nu ska vi fixa lite mat är hemma. Nedan en blus jag fick hem idag. 50 SEK på Tradera. Säljer även av en massa kläder som jag inte använder längre, pä Tradera och på min bloppis. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?