Annons: Shoppa min stil

Boots
T-shirt
Blus
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Stövel
Klännning
Kofta
Cape
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Tröja
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Tröja
Pullover
Blus
Klänning
Kavaj
Vit blus
Halsduk
Kavaj
Kofta
Cardigan
Blus
Pullover
Väst
Basker
Kappa
Klänning
Kjol
Byxor
Väska
Jeans
Väska
Kjol
Ankelboots
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Linne
Kappa
Kavaj
Bag
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Linne
Knytblus
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Sneakers
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Tröja
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Slacks
Kappa
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Pullover
Väska
Slingbacks
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Grå kavaj
Kjol
Kjol
Skjorta
Slipover
Klännning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Byxor
Pullover
Kavaj
Skinnkjol
Linne
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
60   337
44   310
40   396
64   373
68   460

Jag är livrädd

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från kvällens balettpass. Fjärde tillfället och det går framåt även där. Jag känner att jag även gör framsteg när det kommer till cyklingen och att våga vara i trafiken. Det kanske kan låta som världens enklaste och minsta grej men för mig är det verkligen inte det. Jag är livrädd i trafik och är nog därför jag aldrig har tagit körkort heller. 

När jag cyklar är jag orolig för att bilar och cyklister ska tycka att jag gör något fel och är även rädd för olyckor. Korsningar utan trafikljus är värst men jag känner att jag blir lite modigare för varje gång jag ger mig ut. Det är jag stolt över ☺️. 

Nu ska vi fixa lite mat är hemma. Nedan en blus jag fick hem idag. 50 SEK på Tradera. Säljer även av en massa kläder som jag inte använder längre, pä Tradera och på min bloppis. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?