Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Klännning
Sneakers
Väska
T-shirt
Klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Cape
Kofta
Pullover
Kofta
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Byxor
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Blus
Kavaj
Boots
Kavaj
Halsduk
Kjol
Kjol
Sandaler
Väst
Knytblus
Väska
Linne med spets
Kavaj
Kjol
Kavaj
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Slipover
Skjorta
Blus
Tröja
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Svarta jeans
Kofta
T-shirt
Bag
Kofta
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kjol
Kjol
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Jeans
Stickad klänning
Vit blus
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Linne
Grön klänning
Skinnkjol
Kofta
Plisserad kjol
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Basker
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Slingbacks
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Slacks
Blus
Kostymbyxa
Kappa
Väska
Skjorta
Stövel
T-shirt
Väska
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Jeansjacka
Kofta
Linne
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Dansuppvisning nästa? 

Hej fina. Idag har jag varit lite seg men inte alls bakis efter nattens festligheter med Charlotta. Jag tror att jag kom hem vid fyratiden imorse och är lite förvånad över att jag inte är tröttare. Sjukt kul kväll!

Vid två hade jag danskurs, Pussycat dolls, och jag tog cykeln dit den här gången. Jag är ju rädd att cykla i trafik men tänker att jag kommer att bli mindre rädd ju mer jag cyklar. Carl är världens bästa sambo som cyklade med mig dit så jag inte skulle känna mig så rädd ❤️. 

Danskursen var jätterolig idag och jag tyckte att jag gjorde framsteg. Kul! Det verkar som att vi alla, om vi vill, kommer att få vara med på en uppvisning efter jul någon gång, vid terminens slut. Det känns roligt, lite som förr i tiden när jag dansade i Hudik och vi hade uppvisningar och åkte på tävlingar. 

Nedan några bilder från de supergoda smårätterna vi åt på MJs igår. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?