Annons: Shoppa min stil

Moschino väska
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Slingbacks
Jeans
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Steamer
Klänning
Tröja
Rosa kostymbyxor
Boots
Linne
Kappa
Klänning
T-shirt
Byxor
Knytblus
Klänning
Väska
Kånken
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kappa
Basker
T-shirt
Skjorta
Slacks
Knytblus
Väska
Klänning
Kappa
Pullover
Pullover
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Klännning
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Linne
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Pullover
Kappa
Skjorta
Linne
Pullover
Sneakers
Klänning
Byxor
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Väska
Blus
Kavaj
Kappa
Tröja
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Spegel
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Stövel
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Jacka
Louis Vuitton väska
Klänning
Skjortklänning
Halsduk
Kofta
Blus
Väska
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Ganni diadem
Väska
Klännning
Kofta
T-shirt
örhängen
Cardigan
Tory Burch
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Slipover
Halsduk
Stenströms cardigan
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Väska
Vit blus
Väska
Kofta
Klänning
Jacka
Väst
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Cape
72   392
54   448
43   457
59   513
44   483

Dansuppvisning nästa? 

Hej fina. Idag har jag varit lite seg men inte alls bakis efter nattens festligheter med Charlotta. Jag tror att jag kom hem vid fyratiden imorse och är lite förvånad över att jag inte är tröttare. Sjukt kul kväll!

Vid två hade jag danskurs, Pussycat dolls, och jag tog cykeln dit den här gången. Jag är ju rädd att cykla i trafik men tänker att jag kommer att bli mindre rädd ju mer jag cyklar. Carl är världens bästa sambo som cyklade med mig dit så jag inte skulle känna mig så rädd ❤️. 

Danskursen var jätterolig idag och jag tyckte att jag gjorde framsteg. Kul! Det verkar som att vi alla, om vi vill, kommer att få vara med på en uppvisning efter jul någon gång, vid terminens slut. Det känns roligt, lite som förr i tiden när jag dansade i Hudik och vi hade uppvisningar och åkte på tävlingar. 

Nedan några bilder från de supergoda smårätterna vi åt på MJs igår. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?