Annons: Shoppa min stil

Pullover
Jeans
Linne
Linne
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
Kjol
Ankelboots
23   269
63   481
48   509
40   584
59   647

Hej från jobbet och bilder från ett soligt Malmö

Hej fina. Kikar in här och säger hej från jobbet. Har precis varit ute i ett soligt Malmö och hämtat upp paket och köpt med mig lunch från ICA på Caroli. Det är ju en massa nya spännande och goda saker i Picadelis salladsbar nu. Rödbetshummus, nya quinoablandningar med mera. Mums! Passade på att ta några bilder på ett soligt Malmö också.

Imorse var jag på ett frukostseminarium som Marknadsföreningen i Malmö och Sveriges Kommunikatörer anordnade. De hade bjudit in Hövdings marknadschef som berättade om deras superlyckade kampanj med cyklister i London och lite annat om deras verksamhet.

Nu lunch innan möte som börjar kl 13. Hoppas ni har en fin dag!


 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?