Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Ensam hemma och dagens shopping

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan faktiskt. Tänkte köpa ett par skinnbyxor och provade tre olika på Zara. Alla jag provade var i storlek S men två av dem fick jag inte över bakdelen men ett par satt bra så de slog jag till på. 199 SEK kostade dem.

Idag har jag även hämtat ut två paket som innehöll en väska och en rutig kavaj som jag budat hem på Tradera. Den rutiga kavajen kommer från H&M och den fick jag för 30 SEK. Väskan är från Ida Sjöstedt för Ellos och den gav jag 300 SEK för. Den kommer jag nog använda väldigt mycket, de gånger jag inte behöver stora väskan för att få plats med laptop.

Carl är på middag med jobbet ikväll och jag har en massa grejer att dona med. Ha en underbar kväll fina ni! ❤️ 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?