Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Blus
Väska
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Stövel
Väska
Väska
Slingbacks
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Pälsjacka
Klänning
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väska
Väst
Halsduk
Väska
Klännning
Pullover
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Cape
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Slacks
Väska
Satinkjol
Pullover
Blus
Kostymbyxa
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Tröja
Boots
Byxor
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
T-shirt
Sneakers
Pullover
Kappa
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Knytblus
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Ankelboots
Jeans
Kappa
Cardigan
Bag
Klänning
T-shirt
Klänning
Vit blus
Kjol
Väska
Väska
Linne
Kjol
Klännning
Klänning
Basker
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Linne
Slipover
Pullover
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Ensam hemma och dagens shopping

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan faktiskt. Tänkte köpa ett par skinnbyxor och provade tre olika på Zara. Alla jag provade var i storlek S men två av dem fick jag inte över bakdelen men ett par satt bra så de slog jag till på. 199 SEK kostade dem.

Idag har jag även hämtat ut två paket som innehöll en väska och en rutig kavaj som jag budat hem på Tradera. Den rutiga kavajen kommer från H&M och den fick jag för 30 SEK. Väskan är från Ida Sjöstedt för Ellos och den gav jag 300 SEK för. Den kommer jag nog använda väldigt mycket, de gånger jag inte behöver stora väskan för att få plats med laptop.

Carl är på middag med jobbet ikväll och jag har en massa grejer att dona med. Ha en underbar kväll fina ni! ❤️ 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?