Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Linne
Kjol
Byxor
Väska
Klännning
Klänning
Ankelboots
Pullover
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cardigan
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Det känns som längesedan 

God morgon fina. Hoppas allt är bra med er! Det här mörkret, särskilt de mörka morgnarna, får mig att längta till sol och värme. Det känns som att det är många i mitt Instagramflöde som är ute och reser och man blir ju något avundsjuk! ☺️

Drömmer mig tillbaka till Italien och Grekland som vi turistade i den här sommaren och Mauritius som vi var i förra året. På något sätt känns det som längre sedan vi var i Mauritius men inte enligt Instagramflödet iaf ?. Jag är verkligen glad för alla våra resor som vi kunnat göra. Jag älskar att resa, både till städer och sol och bad. 

Man får satsa på mysiga kaffe- och middagsdejter nu på hösten och vintern. Finns ju en charm med det också! 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?