Annons: Shoppa min stil

Blå klänning
Klänning
Knytblus
Halsduk
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
T-shirt
T-shirt
Väska
Jeansjacka
Kavaj
Blus
Satinkjol
Klännning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kofta
Byxor
Sneakers
Skjorta
T-shirt
Bag
Skjorta
Sandaler
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Stövel
Tröja
Ankelboots
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Basker
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Satinkjol
Jeans
Byxor
Kappa
Väska
Svarta jeans
Klänning
Knytblus
Kappa
Väska
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Cardigan
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Grå kavaj
Byxor
Kappa
Klänning
Kavaj
Slacks
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Cape
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Kappa
Kofta
Boots
Pullover
Rosa kostymbyxor
Cardigan
T-shirt
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Tröja
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Väst
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Kofta
Pälsjacka
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Grön klänning
Vit blus
Linne med spets
Slipover
Kavaj
Blus
Kavaj
Skinnkjol
Klännning
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Blus
Kappa
Linne
Kjol
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Lilla Kafferosteriet i Malmö och onsdagsmys hemma 

Hej fina. Idag har jag hunnit med en hel del på jobbet, skönt! Känns alltid bra när man lyckas ha en produktiv dag. Direkt efter jobbet mötte jag upp min fina vän Charlotta på Lilla Kafferosteriet som är ett mysigt café som ligger väldigt centralt i Malmö. Några minuter från där jag jobbar så det är ju verkligen perfekt! Jag har besökt Lilla Kafferosteriet ett par gånger och alltid varit nöjd och lokalen är verkligen mysig och känns genuin.

Även om jag alltid har varit nöjd med mitt besök har jag sett lite blandade recensioner om Lilla Kafferosteriet i bloggar och så. Man får ju döma av sina egna upplevelser men en sak som känns lite sådär är att de har en skylt som säger att man inte får sitta där och jobba/plugga. Möjligen kan det vara OK efter särskild tillåtelse av personalen eller vad det stod. Okej om folk står i kö för att få en plats för att fika där men så länge det finns flera lediga bord förstår jag inte varför det skulle vara ett problem att sitta där och jobba/plugga. Borde man inte vilja ha gäster som vill sitta länge och känner sig som hemma på ens café?☺️

Idag var jag i alla fall väldigt nöjd med service, kaffe och sötsaker på Lilla Kafferosteriet. Vi satt där någon timme och fikade, snackade och planerade inför helgen som kommer att bli hur kul som helst! På lördag ska vi nämligen ha en riktig girls night och dricka bubbel, äta på nyöppnade MJ’S i Malmö, dricka drinkar, dansa. Ha en riktig kvalitetslördag helt enkelt! Ska bli såå kul! Längtar verkligen! Vet inte när jag var ute på det sättet senast! Vad har man på sig liksom? ☺️

Efter vår fika på Lilla Kafferosteeiet gick jag till Mästerlivs och handlade lite till middag till mitt och Carls onsdagsmys här hemma. Han kommer nog strax. Hoppas ni har en mysig onsdagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?