Annons: Shoppa min stil

Klänning
Vit blus
Kappa
Ankelboots
Skjorta
Klännning
Blus
Väska
T-shirt
Basker
Kofta
Skjorta
Blus
Kofta
Linne
Skjorta
Väska
Kavaj
Knytblus
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Klännning
Kavaj
Kappa
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Klänning
Cape
Väska
Kofta
Slacks
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Cardigan
Kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Slipover
Väska
Kappa
Väst
Klänning
Kjol
Bag
Kavaj
Byxor
Klänning
Byxor
Jeans
Väska
Blus
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Klänning
Kjol
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska
Skinnkjol
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Halsduk
T-shirt
Kappa
Klänning
Linne
Kavaj
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Pullover
Kofta
37   158
43   341
37   399
38   412
61   470

Lilla Kafferosteriet i Malmö och onsdagsmys hemma 

Hej fina. Idag har jag hunnit med en hel del på jobbet, skönt! Känns alltid bra när man lyckas ha en produktiv dag. Direkt efter jobbet mötte jag upp min fina vän Charlotta på Lilla Kafferosteriet som är ett mysigt café som ligger väldigt centralt i Malmö. Några minuter från där jag jobbar så det är ju verkligen perfekt! Jag har besökt Lilla Kafferosteriet ett par gånger och alltid varit nöjd och lokalen är verkligen mysig och känns genuin.

Även om jag alltid har varit nöjd med mitt besök har jag sett lite blandade recensioner om Lilla Kafferosteriet i bloggar och så. Man får ju döma av sina egna upplevelser men en sak som känns lite sådär är att de har en skylt som säger att man inte får sitta där och jobba/plugga. Möjligen kan det vara OK efter särskild tillåtelse av personalen eller vad det stod. Okej om folk står i kö för att få en plats för att fika där men så länge det finns flera lediga bord förstår jag inte varför det skulle vara ett problem att sitta där och jobba/plugga. Borde man inte vilja ha gäster som vill sitta länge och känner sig som hemma på ens café?☺️

Idag var jag i alla fall väldigt nöjd med service, kaffe och sötsaker på Lilla Kafferosteriet. Vi satt där någon timme och fikade, snackade och planerade inför helgen som kommer att bli hur kul som helst! På lördag ska vi nämligen ha en riktig girls night och dricka bubbel, äta på nyöppnade MJ’S i Malmö, dricka drinkar, dansa. Ha en riktig kvalitetslördag helt enkelt! Ska bli såå kul! Längtar verkligen! Vet inte när jag var ute på det sättet senast! Vad har man på sig liksom? ☺️

Efter vår fika på Lilla Kafferosteeiet gick jag till Mästerlivs och handlade lite till middag till mitt och Carls onsdagsmys här hemma. Han kommer nog strax. Hoppas ni har en mysig onsdagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?