Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Boots
T-shirt
Skinnkjol
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Klännning
Pälsjacka
Stickad klänning
Basker
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Skjorta
Kappa
Slipover
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Byxor
Kavaj
Stövel
Väska
Blus
Väska
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Kappa
Linne
Pullover
Byxor
Kavaj
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
Linne
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Byxor
Kjol
Rosa kostymbyxor
Slacks
T-shirt
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Halsduk
Kofta
Satinkjol
Klänning
Väska
Kofta
Vit blus
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Sneakers
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
Väska
Klännning
Väska
Cardigan
Väska
Kofta
Blus
Pullover
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Tröja
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Klänning
Cape
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Väst
Bag
Klänning
Kjol
Kjol
22   107
88   343
66   527
45   380
40   430

Lilla Kafferosteriet i Malmö och onsdagsmys hemma 

Hej fina. Idag har jag hunnit med en hel del på jobbet, skönt! Känns alltid bra när man lyckas ha en produktiv dag. Direkt efter jobbet mötte jag upp min fina vän Charlotta på Lilla Kafferosteriet som är ett mysigt café som ligger väldigt centralt i Malmö. Några minuter från där jag jobbar så det är ju verkligen perfekt! Jag har besökt Lilla Kafferosteriet ett par gånger och alltid varit nöjd och lokalen är verkligen mysig och känns genuin.

Även om jag alltid har varit nöjd med mitt besök har jag sett lite blandade recensioner om Lilla Kafferosteriet i bloggar och så. Man får ju döma av sina egna upplevelser men en sak som känns lite sådär är att de har en skylt som säger att man inte får sitta där och jobba/plugga. Möjligen kan det vara OK efter särskild tillåtelse av personalen eller vad det stod. Okej om folk står i kö för att få en plats för att fika där men så länge det finns flera lediga bord förstår jag inte varför det skulle vara ett problem att sitta där och jobba/plugga. Borde man inte vilja ha gäster som vill sitta länge och känner sig som hemma på ens café?☺️

Idag var jag i alla fall väldigt nöjd med service, kaffe och sötsaker på Lilla Kafferosteriet. Vi satt där någon timme och fikade, snackade och planerade inför helgen som kommer att bli hur kul som helst! På lördag ska vi nämligen ha en riktig girls night och dricka bubbel, äta på nyöppnade MJ’S i Malmö, dricka drinkar, dansa. Ha en riktig kvalitetslördag helt enkelt! Ska bli såå kul! Längtar verkligen! Vet inte när jag var ute på det sättet senast! Vad har man på sig liksom? ☺️

Efter vår fika på Lilla Kafferosteeiet gick jag till Mästerlivs och handlade lite till middag till mitt och Carls onsdagsmys här hemma. Han kommer nog strax. Hoppas ni har en mysig onsdagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?