Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Klänning
Slipover
Linne
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Bag
Slingbacks
Kjol
Kofta
Skjorta
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Linne
Väska
Pullover
Halsduk
Kofta
Kappa
Linne
Pullover
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Tröja
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Cape
Kofta
Knytblus
T-shirt
Jeans
Kavaj
Ankelboots
Väska
Tröja
Cardigan
Väska
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Sneakers
Byxor
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Slacks
Väska
Boots
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kappa
Klänning
Kofta
Kappa
Byxor
Grå kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Klännning
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Blus
Stövel
Kofta
Kappa
Basker
Blus
Vit blus
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Väst
Tröja
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Ny kvällsrutin för att komma ner i varv – ljudbok

Inlägg i samarbete med Rabble.

Hej fina. Jag har särskilt under den här veckan märkt att jag har svårt att slappna av när jag ska sova och jag har därför bestämt mig för att börja med en ny kvällsrutin för att komma ner i varv – ljudbok. Jag har provat det förr men av någon anledning har jag alltid kommit tillbaka till att sitta framför TV’n fram till läggdags. Mindre skärmtid blir ett nytt mål och förhoppningsvis kan jag genom det enklare komma ner i varv.

Nu på hösten känns det på något sätt extra mysigt att ägna en timme varje kväll åt att lyssna på ljudbok. Min plan är att varje kväll lägga mig i sängen senast kl 21.30 och lyssna på ljudbok en timme och därefter släcka lampan och sova. Jag hoppas jag får med mig Carl också. Antingen kan vi lyssna tillsammans eller så får han skaffa sig en egen ljudboksapp eller bok. Jag gillar personligen ljudböcker där man inte behöver hålla i något utan kan stoppa i hörlurar i öronen, lägga mobilen åt sidan och bara koppla av och lyssna.

Just nu använder jag mig av ljudboksappen Storytel där jag lyssnar på deckare av Sofie Sarenbrant och Camilla Läckberg. Jag gillar verkligen deckare och tycker att de båda författarna skriver så bra. Man lär verkligen känna karaktärerna på djupet och särskilt huvudkaraktärerna som ofta är återkommande i flera av deras böcker.

Genom sajten Rabble, som erbjuder en massa rabatter och kampanjer på produkter och tjänster, kan man nu testa olika ljudbokstjänster gratis i en månad. De olika ljudbokstjänsterna har ju lite olika utbud så du kan välja vilken tjänst som passar dina intressen bäst:
 

Storytel

Klicka här för att få en gratis månad med ljudböcker från Storytel.
 

Bookbeat

Klicka här för att få en gratis månad med ljudböcker från Bookbeat.
 

Readly

Klicka här för att få en gratis månad med ljudböcker från Readly.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?