Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Tips på bra dramaserie? 

Hej fina. Idag var det tungt att gå upp. Och fortfarande är det helt kolsvart ute. Det känns som att det nyss var sommar men det har ändå hunnit bli oktober. Hösten är mysig faktiskt. Man vill mysa i soffan med filt, kaffe och någon bra dramaserie. Någon som har tips på en bra dramaserie förresten? Helst ska både jag och Carl kunna se den ☺️. 

Idag blir det jobb 8-17 inkl på lunchen då jag måste jobba in en timme som jag tappade igår. Carl är på jobbet idag igen i alla fall och jag hoppas verkligen att han får vara frisk nu ❤️. 

Nu blir det Nyhetsmorgon och en massa kaffe. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?