Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Byxor
Linne
Klänning
Cardigan
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Jeans
Ankelboots
Klännning
23   265
63   481
48   509
40   584
59   646

Materiell lycka är också lycka

Materiell lycka är också lycka, eller vad tycker ni? Det är ju i alla fall enligt mig någon form av lycka men inget direkt jag skulle jämföra med den lycka jag känner i mina relationer.

Idag fick jag i alla fall känna lite materiell lycka när jag fick mitt armband från Hermés. Har velat ha ett länge och jag tycker verkligen att de är såååå snygga i vitt som jag nu har men även svart och orange är superfint. Jag köper de flesta kläder och accessoarer i andra hand och bara enstaka saker direkt. De saker jag köper direkt är framför allt sådant jag känner att jag kan ha i många, många år, kanske hela livet.  ?. 

Ha en underbar kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?