Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Gucciskärp
Blus
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Materiell lycka är också lycka

Materiell lycka är också lycka, eller vad tycker ni? Det är ju i alla fall enligt mig någon form av lycka men inget direkt jag skulle jämföra med den lycka jag känner i mina relationer.

Idag fick jag i alla fall känna lite materiell lycka när jag fick mitt armband från Hermés. Har velat ha ett länge och jag tycker verkligen att de är såååå snygga i vitt som jag nu har men även svart och orange är superfint. Jag köper de flesta kläder och accessoarer i andra hand och bara enstaka saker direkt. De saker jag köper direkt är framför allt sådant jag känner att jag kan ha i många, många år, kanske hela livet.  ?. 

Ha en underbar kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?