Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Linne
Byxor
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Ankelboots
Kavaj
Klännning
24   324
29   455
57   614
79   589
56   474

Vi la oss klockan åtta! 

God morgon fina. Igår blev det nog nytt rekord i att lägga sig tidigt här hemma. Klockan åtta la vi oss. Carl är ju i och för sig krasslig men jag var lite orolig av mig som jag kan vara ibland och gjorde honom sällskap. Äntligen kunde jag lyssna klart på min ljudbok, Isprinsessan av Camilla Läckberg. 

Man kanske skulle fortsätta lägga sig så tidigt och istället för att se på TV läsa/lyssna på en bok. Vi har ju haft några sådana försök tidigare men tappade det efter ett tag. 

Dagens look: samtliga plagg från H&M och väskan från Ralph Lauren. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?