Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
28   219
44   237
38   262
41   323
46   405

Ett möte med en turist

Hej fina. Är hemma på lunch och ungås med Carl som jobbar hemma idag då han inte är helt frisk än. Inte helt fel att äta rester från gårdagens tacomiddag ?. Passar även på att förbereda till en intervju som jag ska ha lite senare idag. 

Det är en härlig höstdag i Malmö. På vägen hem var det en turist som frågade mig var man hittar en restaurang som serverar riktig svensk husmanskost här i Malmö.Rekommenderade  Södergatan men kom på att man mest känner till restsuranger med mat från andra kök. Älskar att Malmö har så stort och brett restaurangutbud. 

Hoppas ni har en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?