Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Byxor
Cardigan
Kavaj
Väska
Pullover
Jeans
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Klänning
Ankelboots
Klännning
Linne
Klänning
24   320
29   455
57   613
79   589
56   473

Ett möte med en turist

Hej fina. Är hemma på lunch och ungås med Carl som jobbar hemma idag då han inte är helt frisk än. Inte helt fel att äta rester från gårdagens tacomiddag ?. Passar även på att förbereda till en intervju som jag ska ha lite senare idag. 

Det är en härlig höstdag i Malmö. På vägen hem var det en turist som frågade mig var man hittar en restaurang som serverar riktig svensk husmanskost här i Malmö.Rekommenderade  Södergatan men kom på att man mest känner till restsuranger med mat från andra kök. Älskar att Malmö har så stort och brett restaurangutbud. 

Hoppas ni har en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?