Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Linne med spets
Klännning
Kappa
Body
Klänning
Skjorta
Bag
Kofta
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Knytblus
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Basker
Gucciskärp
Kostymbyxa
Väska
Klännning
Tröja
Slipover
Klänning
Cardigan
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Pullover
Väska
Väst
Kjol
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Pullover
Boots
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Tyllkjol
Cape
Kofta
Stövel
Pullover
Klänning
Byxor
Cape
Blus
Pullover
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Vit blus
Skjorta
Jeans
Klänning
Ankelboots
Topp
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Cardigan
Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Tröja
Kjol
Halsduk
Kavaj
Väska
Byxor
Slacks
Plisserad kjol
Kjol
Kavaj
Blus
Stickad klänning
Sandaler
Klänning
Väska
Sneakers
Slipover
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Pälsjacka
Blus
Slipover
Skinnkjol
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Grön klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Skjorta
Linne
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Slipover
Kofta
Kappa
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Kavaj
Blå klänning
T-shirt
Kappa
Slingbacks
Väska
Klänning
Kjol
Linne
Blus
Svarta jeans
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kavaj

Bästa underklädesbutiken i Malmö – Triumph – mingel med Marie Serneholt

Hej fina. Idag vid lunchtid fick jag en inbjudan till ett mingel med Marie Serneholt Triumph i Malmö. Bästa underklädesbutiken i Malmö! Jag fick en inbjudan som bloggare så jag gick dit efter jobbet och dansen, självklart med kameran i högsta hugg för att dokumentera allt till bloggen, haha! Livet som bloggare! Fick även med mig min kära vän Marie Faust ❤️. 2 x Marie ikväll alltså!
 
Marie Serneholt hade varit med i en kampanj hos Triumph som handlade om att lyfta fram en speciell kvinna som stöttat henne i livet och hon valde sin mamma. Fint! Hon var på plats i butiken och berättade om kampanjen och hennes upplevelse av sitt första besök i en Triumph-butik. Jag kände mig sååå träffad av något som Marie Serneholt berättade, nämligen att hon haft fel storlek på sina BH:ar ända sedan hon började använda BH. 

Jag har köpt de flesta av mina BH:ar på typ H&M, Lindex och Gina Tricot men har aldrig tagit hjälp av en expert för att få reda på vilken BH-storlek jag har, på riktigt alltså. Jag har för det mesta köpt 70 eller 75 B men jag kan säga att idag fick jag reda på att jag har haft helt fel storlek på mina BH:ar genom hela mitt liv med BH. Samma gällde för Marie F och vi båda köpte varsin BH i våra nya korrekta storlekar. Kan ni gissa vilken storlek jag hade? 65D! Helt sjukt. Inte ens i närheten av vad jag haft fram till idag. De hade inte ens många i mått 65 så jag undrar hur de som är smalare än mig (jag är ju ändå rätt normalt byggd nuförtiden?) lyckas hitta rätt i BH-djungeln.

Vi fick även med oss varsin goodiebag som jag öppnade direkt när jag kom hem. Den innehöll ett smycke, en vattenflaska, vatten,  necessär, doftljus, spegel, rabatt på mitt nästa köp ☺️.
 
Tusen tack till Triumph, bästa underklädesbutiken i Malmö, för ett supertrevligt event och för att jag äntligen fick reda på min riktiga BH-storlek. Personalen på Triumph i Malmö är supertrevliga, kunniga och ärliga så jag rekommenderar verkligen alla kvinnor att gå dit! ❤️
 

 

 

 
 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?