Annons: Shoppa min stil

Skjortklänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Väst
Stickad klänning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Bag
Väska
Klännning
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
T-shirt
Byxor
Kofta
T-shirt
Slacks
Skjorta
Pullover
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Boots
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Sandaler
Kjol
Basker
Kappa
Blus
Byxor
Kofta
Cardigan
Klänning
Stövel
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Slipover
Kavaj
Kjol
Cape
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Grön klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Tröja
Svarta jeans
Kofta
Kjol
Linne
Tröja
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
Halsduk
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Ankelboots
Väska
Kavaj
Tröja
Blå klänning
Jeans
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Linne med spets
Vit blus
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Knytblus
Kofta
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Klännning
Skinnkjol
Klänning
Jeansjacka
Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Slingbacks
Satinkjol
Väska
Kostymbyxa
Kappa
Knytblus
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Bästa underklädesbutiken i Malmö – Triumph – mingel med Marie Serneholt

Hej fina. Idag vid lunchtid fick jag en inbjudan till ett mingel med Marie Serneholt Triumph i Malmö. Bästa underklädesbutiken i Malmö! Jag fick en inbjudan som bloggare så jag gick dit efter jobbet och dansen, självklart med kameran i högsta hugg för att dokumentera allt till bloggen, haha! Livet som bloggare! Fick även med mig min kära vän Marie Faust ❤️. 2 x Marie ikväll alltså!
 
Marie Serneholt hade varit med i en kampanj hos Triumph som handlade om att lyfta fram en speciell kvinna som stöttat henne i livet och hon valde sin mamma. Fint! Hon var på plats i butiken och berättade om kampanjen och hennes upplevelse av sitt första besök i en Triumph-butik. Jag kände mig sååå träffad av något som Marie Serneholt berättade, nämligen att hon haft fel storlek på sina BH:ar ända sedan hon började använda BH. 

Jag har köpt de flesta av mina BH:ar på typ H&M, Lindex och Gina Tricot men har aldrig tagit hjälp av en expert för att få reda på vilken BH-storlek jag har, på riktigt alltså. Jag har för det mesta köpt 70 eller 75 B men jag kan säga att idag fick jag reda på att jag har haft helt fel storlek på mina BH:ar genom hela mitt liv med BH. Samma gällde för Marie F och vi båda köpte varsin BH i våra nya korrekta storlekar. Kan ni gissa vilken storlek jag hade? 65D! Helt sjukt. Inte ens i närheten av vad jag haft fram till idag. De hade inte ens många i mått 65 så jag undrar hur de som är smalare än mig (jag är ju ändå rätt normalt byggd nuförtiden?) lyckas hitta rätt i BH-djungeln.

Vi fick även med oss varsin goodiebag som jag öppnade direkt när jag kom hem. Den innehöll ett smycke, en vattenflaska, vatten,  necessär, doftljus, spegel, rabatt på mitt nästa köp ☺️.
 
Tusen tack till Triumph, bästa underklädesbutiken i Malmö, för ett supertrevligt event och för att jag äntligen fick reda på min riktiga BH-storlek. Personalen på Triumph i Malmö är supertrevliga, kunniga och ärliga så jag rekommenderar verkligen alla kvinnor att gå dit! ❤️
 

 

 

 
 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?