Annons: Shoppa min stil

Blus
Kofta
Cape
Halsduk
Väska
Kappa
Skjortklänning
Kofta
Basker
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Stövel
Klännning
Skinnkjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Ankelboots
Kavaj
Boots
Skjorta
Byxor
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Väst
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Blus
Knytblus
Pullover
Slacks
Tröja
Jeans
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Stickad klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Kappa
Tröja
Skjorta
Byxor
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Kjol
Tröja
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Cardigan
Pullover
Kappa
Skjorta
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Kjol
Pälsjacka
Linne
Kavaj
Blus
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Kavaj
Väska
Slingbacks
Satinkjol
Klänning
Klänning
Vit blus
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Bästa underklädesbutiken i Malmö – Triumph – mingel med Marie Serneholt

Hej fina. Idag vid lunchtid fick jag en inbjudan till ett mingel med Marie Serneholt Triumph i Malmö. Bästa underklädesbutiken i Malmö! Jag fick en inbjudan som bloggare så jag gick dit efter jobbet och dansen, självklart med kameran i högsta hugg för att dokumentera allt till bloggen, haha! Livet som bloggare! Fick även med mig min kära vän Marie Faust ❤️. 2 x Marie ikväll alltså!
 
Marie Serneholt hade varit med i en kampanj hos Triumph som handlade om att lyfta fram en speciell kvinna som stöttat henne i livet och hon valde sin mamma. Fint! Hon var på plats i butiken och berättade om kampanjen och hennes upplevelse av sitt första besök i en Triumph-butik. Jag kände mig sååå träffad av något som Marie Serneholt berättade, nämligen att hon haft fel storlek på sina BH:ar ända sedan hon började använda BH. 

Jag har köpt de flesta av mina BH:ar på typ H&M, Lindex och Gina Tricot men har aldrig tagit hjälp av en expert för att få reda på vilken BH-storlek jag har, på riktigt alltså. Jag har för det mesta köpt 70 eller 75 B men jag kan säga att idag fick jag reda på att jag har haft helt fel storlek på mina BH:ar genom hela mitt liv med BH. Samma gällde för Marie F och vi båda köpte varsin BH i våra nya korrekta storlekar. Kan ni gissa vilken storlek jag hade? 65D! Helt sjukt. Inte ens i närheten av vad jag haft fram till idag. De hade inte ens många i mått 65 så jag undrar hur de som är smalare än mig (jag är ju ändå rätt normalt byggd nuförtiden?) lyckas hitta rätt i BH-djungeln.

Vi fick även med oss varsin goodiebag som jag öppnade direkt när jag kom hem. Den innehöll ett smycke, en vattenflaska, vatten,  necessär, doftljus, spegel, rabatt på mitt nästa köp ☺️.
 
Tusen tack till Triumph, bästa underklädesbutiken i Malmö, för ett supertrevligt event och för att jag äntligen fick reda på min riktiga BH-storlek. Personalen på Triumph i Malmö är supertrevliga, kunniga och ärliga så jag rekommenderar verkligen alla kvinnor att gå dit! ❤️
 

 

 

 
 

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?