Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Pussycat Dolls på Malmö Dansakademi

Hej fina. Som jag skrev tidigare idag hade jag första danspasset av Pussycat dolls på Malmö Dansakademi den här söndagen. Jag var lite nervös för jag visste inte riktigt vad det skulle vara för typ av dans men jag blev positivt överraskad! 

Pussycat Dolls på Malmö Dansakademi påminde ganska mycket om showdance som jag dansade inom Hudikgympan under många år. Där var jag med i en uppvisningsgrupp och tävlade också några gånger. Riktigt kul! 

I slutet av dagens session fick vi filma när dansläraren dansade så vi kan träna till nästa tillfälle. ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?