Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Halsduk
Skjorta
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Byxor
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kappa
Skjorta
Kofta
Slacks
Linne
Knytblus
T-shirt
Klännning
Knytblus
Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Linne
Kofta
Pullover
T-shirt
Blus
Klänning
Vit blus
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Stövel
Kjol
Kappa
Kjol
Basker
Boots
Väska
Grå kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Ankelboots
Klänning
Jeans
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Kjol
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Väska
Byxor
Cape
Kavaj
Blus
Pullover
Tröja
Väska
Linne
Bag
Pullover
Kjol
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Byxor
Tröja
Kavaj
Pullover
Väst
Slipover
Skjorta
Sneakers
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Kofta
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Spegeln bio i Malmö – biograf med Bar Deco

Spegeln bio i Malmö – biograf med Bar Deco

Hej fina. Ikväll har jag och Carl haft date night på Spegeln bio i Malmö som är en biograf som har en salong med tema Bar Deco. Till filmerna som visas i den salongen kan man beställa in mat och det finns även en bar som är bemannad så man kan beställa snacks, öl, vin, drinkar med mera under själva filmen. Jag älskar Spegeln bio i Malmö!

Jag kommer faktiskt inte ihåg riktigt hur jag upptäckte Spegeln bio i Malmö men det var när vi ganska nyligen flyttat till den här staden. Vi bor ju fem minuter från Spegeln bio i Malmö så det är ju perfekt att gå dit och se en film om man tänkt ha en lugn fredag eller lördag kväll. I början var det inte alls svårt att få plats på biograf Spegeln och det räckte att boka in sig ett par dagar innan man skulle dit men nuförtiden, typ två år senare, måste man boka in sig en vecka i förväg för att få plats. Jag tror att jag bokade in mig och Carl på den här filmen i måndags morse och då var det endast max fem platser kvar. Det verkar verkligen vara the place to be en fredag eller lördagskväll.

Den här gången såg vi filmen The Nile Hilton Incident med den svenska skådespelaren Fares Fares i huvudrollen. Jag tyckte att den var fängslande och riktigt bra! Rekommenderas! Det var helt fullt i biosalen Bar Deco på Spegeln bio i Malmö och det var roligt för det här gången nyttjade folk verkligen att det var bar deco och beställde in mat och dryck. Annars nör vi har varit där har det typ vara varit vi som beställt, haha.

Nu ska vi nog lägga oss. Är riktigt nöjd med vår date night ❤️. Hoppas ni alla har haft en bra lördagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?