Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kavaj
Blus
Tröja
Manolo Blahnik
Kappa
Kjol
Skjorta
Slipover
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Bag
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Basker
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Boots
Sneakers
Klänning
Vit blus
Väska
Kavaj
Stövel
Tröja
Klännning
Skjorta
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Blus
Väska
Väst
Kofta
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kjol
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Knytblus
Klänning
Kjol
Byxor
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Kofta
Pullover
Väska
Kofta
Pullover
T-shirt
Kofta
Linne
Cape
Jeans
Kofta
Skjorta
Kjol
Kofta
T-shirt
Tröja
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Cardigan
Väska
Byxor
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Byxor
Kjol
Klänning
Blus
Kjol
T-shirt
Slacks
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Spegeln bio i Malmö – biograf med Bar Deco

Spegeln bio i Malmö – biograf med Bar Deco

Hej fina. Ikväll har jag och Carl haft date night på Spegeln bio i Malmö som är en biograf som har en salong med tema Bar Deco. Till filmerna som visas i den salongen kan man beställa in mat och det finns även en bar som är bemannad så man kan beställa snacks, öl, vin, drinkar med mera under själva filmen. Jag älskar Spegeln bio i Malmö!

Jag kommer faktiskt inte ihåg riktigt hur jag upptäckte Spegeln bio i Malmö men det var när vi ganska nyligen flyttat till den här staden. Vi bor ju fem minuter från Spegeln bio i Malmö så det är ju perfekt att gå dit och se en film om man tänkt ha en lugn fredag eller lördag kväll. I början var det inte alls svårt att få plats på biograf Spegeln och det räckte att boka in sig ett par dagar innan man skulle dit men nuförtiden, typ två år senare, måste man boka in sig en vecka i förväg för att få plats. Jag tror att jag bokade in mig och Carl på den här filmen i måndags morse och då var det endast max fem platser kvar. Det verkar verkligen vara the place to be en fredag eller lördagskväll.

Den här gången såg vi filmen The Nile Hilton Incident med den svenska skådespelaren Fares Fares i huvudrollen. Jag tyckte att den var fängslande och riktigt bra! Rekommenderas! Det var helt fullt i biosalen Bar Deco på Spegeln bio i Malmö och det var roligt för det här gången nyttjade folk verkligen att det var bar deco och beställde in mat och dryck. Annars nör vi har varit där har det typ vara varit vi som beställt, haha.

Nu ska vi nog lägga oss. Är riktigt nöjd med vår date night ❤️. Hoppas ni alla har haft en bra lördagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?