Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
tröja
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Stickad klänning
Väska
klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kappa
Topp
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Body
Kofta
Kofta
Cardigan
T-shirt
Kofta
Skjorta
Slipover
Väst
Kofta
Kappa
Kofta
Klännning
Skjorta
Kappa
Knytblus
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Sneakers
Kofta
Blus
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Väska
Byxor
Klännning
Skjorta
Tweedklänning
Pälsjacka
Blus
Kjol
Kofta
Cardigan
Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Basker
Kjol
Knytblus
Kjol
Boots
T-shirt
Klänning
Vit blus
Tweedkavaj
Kofta
Cape
Slingbacks
Slipover
Pullover
Slipover
Klänning
Kavaj
T-shirt
Trench coat
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Pullover
Byxor
Kofta
Tröja
Topp
Grön klänning
Manolo Blahnik
Knytblus
T-shirt
Kjol
Tröja
Linne
Blå knytblus
Väska
Väska
Jacka
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Pullover
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Blus
Sandaler
Cape
Linne
T-shirt
Väska
Stövel
Bag
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne med spets
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Klänning
Skjorta
Tröja
Linne
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Jeans
Väska
Byxor
Tröja
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
tröja
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Slipover
Gucciskärp
Satinkjol
Grå kavaj
Stickad klänning
Väska
Kjol
Byxor
Kappa
Slipover vit
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Blå klänning
Klänning
Kappa
Kostymbyxa
Väska

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?