Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Plisserad kjol
Pullover
Ankelboots
Väska
Grön klänning
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Linne
Kostymbyxa
Klänning
Cardigan
Pullover
Klänning
Väska
Boots
Klännning
Cape
Väska
T-shirt
Kofta
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Sneakers
Klänning
Pullover
Kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Kappa
Skjorta
Linne
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
Blå klänning
Knytblus
Skjortklänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Tröja
Väska
Sandaler
Klänning
Väska
Cardigan
Väska
Kofta
Basker
Väska
Kofta
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väst
Väska
Bag
T-shirt
Halsduk
Väska
Satinkjol
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Blus
Skjorta
Skinnkjol
Linne
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Kappa
Klännning
Kavaj
Byxor
Byxor
Kavaj
Klänning
T-shirt
Stövel
Plisserad kjol
Satinkjol
Klänning
Klänning
Linne med spets
Vit blus
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Stickad klänning
Svarta jeans
Kjol
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kappa
Jeans
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Skjorta
Jeansjacka
Kavaj
Kjol
Kavaj
Blus
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Tröja
Knytblus
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?