Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Knytblus
Pullover
Väska
Väska
Byxor
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Jeans
Linne
Slacks
Cape
Kjol
Slipover
Satinkjol
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Klänning
Kappa
Kjol
Tröja
Kjol
Ankelboots
Blus
Halsduk
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kappa
Klänning
Byxor
Skjorta
Tröja
Skjorta
Väska
Kavaj
Basker
Linne
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Sneakers
Klännning
Bag
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Boots
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Cardigan
Klänning
Stövel
T-shirt
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Slingbacks
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Kavaj
Pullover
Väst
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Kofta
Skinnkjol
Klännning
Tröja
Klänning
Kjol
Kofta
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
36   255
63   335
67   435
73   425
64   455

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?