Annons: Shoppa min stil

Kjol
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Cardigan
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Byxor
Klänning
Kavaj
Cape
Kavaj
Slipover
Skjorta
Linne
Kappa
Slipover
Slipover vit
Väska
Väska
Blus
Jeans
Slipover
Tröja
Linne
Linne
Cardigan
Byxor
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Boots
Väska
T-shirt
Byxor
Grön klänning
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väst
T-shirt
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kofta
Slipover
Skjorta
Trench coat
T-shirt
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Klänning
Klänning
Body
klänning
Blus
Väska
Klänning
Kappa
Kjol
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Slacks
T-shirt
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Halsduk
Blå klänning
Knytblus
Kavaj
Cape
Tweedkavaj
tröja
Topp
tröja
Skjorta
Klänning
Klännning
Kappa
Blus
Manolo Blahnik
Kappa
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Satinkjol
Kappa
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
Tweedklänning
Pullover
Kofta
Kjol
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Byxor
Blå knytblus
Blus
Väska
Väska
Topp
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Knytblus
Stövel
Jacka
Tröja
Klännning
Satinkjol
T-shirt
Vit blus
Bag
Kavaj
Sandaler
Kavaj

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?