Annons: Shoppa min stil

Bag
Kappa
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klännning
Grå kavaj
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Halsduk
Linne
Skjorta
Kjol
T-shirt
Pullover
Blus
Kappa
Basker
Tröja
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Blus
Skjorta
Knytblus
Väska
Kjol
Kappa
Kjol
Byxor
Klänning
Slacks
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Väska
T-shirt
Vit blus
Klänning
Ankelboots
Klänning
Klännning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Blus
T-shirt
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Boots
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Cape
Väska
Skjorta
Väst
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Tröja
Topp
Klänning
Cape
Skinnkjol
Linne med spets
Jeans
T-shirt
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Väska
Cardigan
Tyllkjol
Sandaler
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Blå klänning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Stickad klänning
Kofta
Väska
Svarta jeans
Slipover
Slipover
Skjortklänning
Klänning
Sneakers
Manolo Blahnik
Pullover
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Slipover
T-shirt
Kavaj
Slipover vit
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Body
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Slipover
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Grön klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Knytblus
Stövel
Tröja
Kofta
Satinkjol
Pullover
Kofta

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?