Annons: Shoppa min stil

Slipover vit
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Jeans
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Väska
Kavaj
Kappa
Byxor
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Kofta
Halsduk
Kjol
Kavaj
Kofta
Topp
Väska
Stövel
Klänning
Slipover
Blå klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Väska
Blus
T-shirt
T-shirt
Cape
Klänning
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Byxor
Kjol
Kappa
Skjorta
Väst
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Pullover
Sneakers
Kofta
T-shirt
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Boots
Klänning
Kjol
Tröja
Knytblus
Linne
Linne
Kofta
Slipover
Väska
Klännning
Kjol
Väska
Linne
Kavaj
Pullover
Klänning
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Linne med spets
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Slingbacks
Tröja
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Cardigan
Kappa
Body
Tröja
Klänning
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Basker
Slacks
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Slipover
Kofta
Grön klänning
Cape
Blus
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Klännning
Blå knytblus
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Klänning
Bag
Skjorta
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Blus
Satinkjol
Gucciskärp
Kjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Sandaler
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Kofta
Ankelboots
Kappa
T-shirt
Byxor
Kjol
Kofta
Svarta jeans
Skinnkjol
Klänning
Kavaj

Chanel öppnar i Köpenhamn – två nya butiker

Hej fina ni. Jag håller med Elle Danmark om att dagens bästa nyhet är att Chanel öppnar i Köpenhamn! Mitt favoritmärke och bästa modehus Chanel öppnar en butik med kläder och accessoarer och en annan med skönhetsprodukter och parfym. En anledning till att flytta tillbaka till Köpenhamn kanske? ;). Det var Carl som skickade ett sms till mig i morse om att han läst i tidningen på tåget att Chanel öppnar i Köpenhamn. Blev helt till mig haha. Flyttar man inte dit kommer det ju i alla fall vara ganska nära för ett besök då och då.

Chanel är mitt absoluta favoritmärke och hade jag haft råd skulle jag gå runt i Chanel hela dagarna . Så eleganta och stilrena kläder, väskor, skor, smycken med mera och jag älskar att de alltid hållit samma stil och design även fast de bytt chefsdesigners. En av mina lyckligaste dagar i livet var när jag fick hälsa på en före detta Chanel-modell med rötter i Hälsingland och som min mamma intervjuade för ett tidningsreportage. Hon hade hur mycket kläder och väskor som helst. De där klassiska Chanel-dräkterna och jag var nog lyckligare än ett barn i en leksaksbutik.

Jag har sagt att jag en dag ska köpa en Chanel-väska, en klassisk 2.55 flap bag, och att jag ska köpa den i Paris vid ett väldigt speciellt tillfälle. Jag känner att det inte spelar så stor roll hur gammal jag är. Hade jag köpt den nu hade jag nog typ ruinerat mig vilket kanske inte är optimalt om man någon gång ska köpa hus t.ex. Men en dag…

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Jobbar ju in lunchen på fredagarna så jag kan ta helg redan klockan fyra.  Men visst är det en fantastisk nyhet att Chanel öppnar i Köpenhamn ? Ha en underbar fredag fina ni!

chanel köpenhamn

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?