Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Pullover
Klänning
Linne
Ankelboots
Linne
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Jeans
Väska
Klänning
Kavaj
24   321
29   455
57   614
79   589
56   474

Throw Back Thursday och mardrömmar 

God morgom fina. Har inte sovit jättebra inatt. Har drömt en massa mardrömmar och vaknat flera gånger. Jag vet inte vad det beror på. Kanske att jag kollade på trailern till nya It-filmen med Bill Skarsgård. Blev sjukt sugen på att se den men kanske inte är en jättebra idé. Hoppas jag inte kommer att vara allt för trött idag.

Igår var det ju Kanelbullens dag och vi hade lite eftermiddagsfika på jobbet med bullar. Innan jag gick hem köpte jsg också två kanelbullar till Carl som ju var hemma sjuk. Han mår bättre idag och har precis åkt till jobbet. 

Nedan en Throw Back Thursday bild. En tidig vårdag i Köpenhamn för några år sedan när vi bodde där. 

Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?