Annons: Shoppa min stil

Kappa
Slacks
Blå klänning
Kjol
Halsduk
Pullover
Väska
Sandaler
Kofta
Cardigan
Kofta
Pullover
Kofta
Väst
Pullover
Kofta
Väska
Byxor
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Knytblus
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Knytblus
Svarta jeans
Kavaj
Pälsjacka
Manolo Blahnik
Basker
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Cape
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Stickad klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Linne
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Boots
T-shirt
Skjorta
Linne
Linne med spets
Väska
Kappa
Grön klänning
Sneakers
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Jeansjacka
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Slipover
Kofta
Stövel
Vit blus
Klännning
Blus
Ankelboots
Klänning
Väska
Tröja
Byxor
Linne
Klännning
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Bag
Kappa
Skjorta
Väska
Slingbacks
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Tröja
Jeans
Kjol
Klänning
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Byxor
Blus
Skjorta
Klänning
Pullover
T-shirt
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Verkligen orättvist

Hej fina. Nu är Carl sjuk igen ?, stackarn. Verkligen orättvist. Jag tror att han, och även jag när jag tänker efter, varit sjuk mer än än tidigare det här året. What to do? Vi har dock aldrig varit sjuka samtidigt så man har i alla fall alltid kunnat ta hand om varandra ☺️. 

Den här dagen har varit väldigt bra! Hann med en hel del (dock inte allt jag tänkt) på jobbet, trevlig lunch med kollegan, mysig middag med Carl. Fastän han är sjuk ville han komma upp och äta middag med mig ❤️. Tanken var att jag skulle laga laxpasta men jag var så fokuserad på att komma ihåg alla tillbehör så väl i butiken glömde jag laxen! Typiskt. Det fick bli torskpasta istället ?. Typiskt mig. 

Nu har Carl gått och lagt sig och jag ska stanna uppe lite till innan jag joinar. Hoppas ni alla har en trevlig kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?