Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klännning
Kostymbyxa
Kjol
Cape
Kavaj
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Blus
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väst
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Basker
Klänning
Tröja
Stövel
Kofta
Klännning
Linne
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Slingbacks
Klänning
Klänning
Bag
Skinnkjol
Slipover
Kappa
Kofta
Klänning
Pullover
Kappa
Pullover
Sneakers
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Byxor
Tröja
Slacks
Kjol
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kofta
Cardigan
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Kappa
Pullover
Kappa
Kappa
Satinkjol
Väska
Klänning
Linne
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Boots
Byxor
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Skjorta
Skjortklänning
Ankelboots
Väska
Skjorta
Kappa
Jeans
Blus
Halsduk
Knytblus
Kavaj
Väska
Linne
37   224
65   445
30   395
33   384
23   298

Verkligen orättvist

Hej fina. Nu är Carl sjuk igen ?, stackarn. Verkligen orättvist. Jag tror att han, och även jag när jag tänker efter, varit sjuk mer än än tidigare det här året. What to do? Vi har dock aldrig varit sjuka samtidigt så man har i alla fall alltid kunnat ta hand om varandra ☺️. 

Den här dagen har varit väldigt bra! Hann med en hel del (dock inte allt jag tänkt) på jobbet, trevlig lunch med kollegan, mysig middag med Carl. Fastän han är sjuk ville han komma upp och äta middag med mig ❤️. Tanken var att jag skulle laga laxpasta men jag var så fokuserad på att komma ihåg alla tillbehör så väl i butiken glömde jag laxen! Typiskt. Det fick bli torskpasta istället ?. Typiskt mig. 

Nu har Carl gått och lagt sig och jag ska stanna uppe lite till innan jag joinar. Hoppas ni alla har en trevlig kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?