Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Boots
Kjol
Kofta
Klänning
Linne
Klännning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kofta
Kofta
Kappa
Sneakers
Knytblus
Skjorta
Kappa
Kjol
Byxor
Kofta
Väska
Cardigan
Moschino väska
Tröja
Slipover
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
T-shirt
Ganni diadem
Kostymbyxa
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Tory Burch
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Halsduk
Väska
T-shirt
Jeans
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
örhängen
Väska
Byxor
Kappa
Spegel
Pullover
Halsduk
Kavaj
Jacka
Väska
T-shirt
Slacks
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Ankelboots
Klänning
Väska
Blus
Väst
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kånken
Tröja
Bag
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Skjorta
Basker
Steamer
Kavaj
Pälsjacka
Vit blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Stövel
Klännning
Skjorta
Skjortklänning
Blus
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Pullover
Stenströms cardigan
Linne
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Louis Vuitton väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Blus
Kjol
Kavaj
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Cape
Blus
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Jacka
Knytblus
Stickad klänning
29   299
43   334
63   428
44   434
60   361

Verkligen orättvist

Hej fina. Nu är Carl sjuk igen ?, stackarn. Verkligen orättvist. Jag tror att han, och även jag när jag tänker efter, varit sjuk mer än än tidigare det här året. What to do? Vi har dock aldrig varit sjuka samtidigt så man har i alla fall alltid kunnat ta hand om varandra ☺️. 

Den här dagen har varit väldigt bra! Hann med en hel del (dock inte allt jag tänkt) på jobbet, trevlig lunch med kollegan, mysig middag med Carl. Fastän han är sjuk ville han komma upp och äta middag med mig ❤️. Tanken var att jag skulle laga laxpasta men jag var så fokuserad på att komma ihåg alla tillbehör så väl i butiken glömde jag laxen! Typiskt. Det fick bli torskpasta istället ?. Typiskt mig. 

Nu har Carl gått och lagt sig och jag ska stanna uppe lite till innan jag joinar. Hoppas ni alla har en trevlig kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?