Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Kvalitetstid och kvällsplaner 

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en härlig tisdag hittills. Vädret i Malmö har ordnat upp sig och det är SOL. Underbart! Nu är jag hemma på lunch och ska äta rester från söndagens middag som är fiskgryta. Jag hoppas att den räcker till en portion ikväll också. Carl drar direkt från jobbet till sin träning så jag får äta middag själv och ha egentid hela kvällen. 

Jag tänkte passa på att lägga in en massa nya plagg och väskor på min bloppis ikväll. Håll utkik ni som gillar mode!:) Kläderna är i storlek XS-S / 34-36. 

Ha en fortsatt bra dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?