Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Linne
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Cardigan
Klänning
Byxor
Jeans
24   324
29   456
57   614
79   589
56   474

Kvällens balettsession 

Hej fina. Jag dansar ju balett varje måndag nu och ikväll var det det andra danstillfället . Jag kände mig ganska vilsen på premiärsessionen men idag kändes det såå mycket bättre och det känns verkligen jättebra! Fortfarande en massa jag behöver lära mig i grunderna men jag kände att jag hängde med mer den här gången och kunde fokusera mer på att dansa med utstrålning. Ni som dansar eller dansat vet att det är MINST lika viktigt som själva stegen. 

Ikväll har jag och Carl sett vår TV-serie Bloodline och det var verkligen två helt sjuka och förvirrande avsnitt. Jag känner mig nästan mer slut efter dom än efter danssessionen haha. 

Nu sova. God natt finaste ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?