Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Skjorta
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Basker
Väska
Byxor
Kofta
Kjol
Kofta
Stövel
Kofta
Kavaj
Sneakers
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Bag
Manolo Blahnik
Tröja
Kappa
Knytblus
Klänning
Byxor
Tröja
Slipover
Cape
Klänning
Skjortklänning
Väska
Slacks
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Skinnkjol
Blus
Vit blus
Klännning
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Linne
Väska
Linne
Kofta
Byxor
Pullover
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Klännning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Slingbacks
Kappa
T-shirt
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kofta
Väst
Blus
Blus
Pullover
Stickad klänning
Väska
Boots
Kavaj
Kjol
Kjol
Kavaj
Jeans
T-shirt
Klänning
Väska
Ankelboots
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Cardigan
36   313
67   369
42   393
20   304
76   470

Att jobba i en mansdominerad bransch 

Hej fina. Idag har jag reflekterat en hel del kring det här med att jag i stort sett alltid jobbat i en mansdominerad bransch och på en mansdominerad arbetsplats. Man jobbar ju inte med könet men man upplever ändå skillnader på hur män och kvinnor bemöts och blir behandlad. 

Mitt första riktiga  jobb var inom e-handel och betallösningar och nu jobbar jag inom logistikbranschen. Två riktigt mansdominerade branscher och på mitt förra jobb var jag ensam kvinna i företaget och på mitt nuvarande är jag en av två. 

Tycker oftast att jag blivit och blir väldigt bra behandlad och respekterad men det har även hänt (oftare för mig än för männen jag haft möte med) att jag blivit överröstad, ignorerad och ibland även förlöjligad. Oftast på events där många företag i branschen samlas och där jag varit enda kvinnan i sällskapet och det varit alkohol inblandat… men även på bästa arbetstid. 

Anledningen till att jag började reflektera över det här idag var att jag blev inbjuden till ett nätverk med andra som jobbar med SEO (sökmotoroptimering) och jag är enda kvinnan. Jag tittade igenom listan över medlemmar och det var verkligen experter!  Personer vars böcker om SEO jag läst och lärt mig av, föreläsningar jag tagit del av, personer jag ser som gurus i ämnet. Jag blev riktigt stolt att jag plötsligt fick vara en av dom! ☺️ Önskar bara att jag kunde tänka mer “självklart är jag en av dem”. Jobbar på det… 

Det blev ett ganska djupt (väldigt för att vara från mig) inlägg. Nu måste jag äta. Ha en fin kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?