Annons: Shoppa min stil

Byxor
Sneakers
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kappa
Cardigan
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Kappa
Blus
Väska
Slingbacks
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Väska
Väst
Knytblus
T-shirt
Klänning
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Basker
Skinnkjol
Skjorta
Pullover
Vit blus
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Slacks
Kjol
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klännning
Väska
Slipover
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Rosa kostymbyxor
Byxor
Pullover
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Klännning
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Halsduk
Kostymbyxa
Jeans
Blus
Linne
Knytblus
Kofta
Klänning
Bag
Linne
Klänning
5   45
49   315
39   363
38   425
36   398

Att jobba i en mansdominerad bransch 

Hej fina. Idag har jag reflekterat en hel del kring det här med att jag i stort sett alltid jobbat i en mansdominerad bransch och på en mansdominerad arbetsplats. Man jobbar ju inte med könet men man upplever ändå skillnader på hur män och kvinnor bemöts och blir behandlad. 

Mitt första riktiga  jobb var inom e-handel och betallösningar och nu jobbar jag inom logistikbranschen. Två riktigt mansdominerade branscher och på mitt förra jobb var jag ensam kvinna i företaget och på mitt nuvarande är jag en av två. 

Tycker oftast att jag blivit och blir väldigt bra behandlad och respekterad men det har även hänt (oftare för mig än för männen jag haft möte med) att jag blivit överröstad, ignorerad och ibland även förlöjligad. Oftast på events där många företag i branschen samlas och där jag varit enda kvinnan i sällskapet och det varit alkohol inblandat… men även på bästa arbetstid. 

Anledningen till att jag började reflektera över det här idag var att jag blev inbjuden till ett nätverk med andra som jobbar med SEO (sökmotoroptimering) och jag är enda kvinnan. Jag tittade igenom listan över medlemmar och det var verkligen experter!  Personer vars böcker om SEO jag läst och lärt mig av, föreläsningar jag tagit del av, personer jag ser som gurus i ämnet. Jag blev riktigt stolt att jag plötsligt fick vara en av dom! ☺️ Önskar bara att jag kunde tänka mer “självklart är jag en av dem”. Jobbar på det… 

Det blev ett ganska djupt (väldigt för att vara från mig) inlägg. Nu måste jag äta. Ha en fin kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?