Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
19   165
80   353
47   384
58   326
50   353

Cykeltur till brofästet

God morgon fina. Älskar lördagar. Igår var vi hemma och såg TV-serien om fallet O.J. Simpson. Jag somnade dock på slutet så nu på morgonen har vi sett klart det sista avsnittet. Alltså vilken rättegång det verkar ha varit och gud vad Marcia Clark fick utstå mycket kvinnohat! 

Idag ska vi in till stan en sväng och sedan ta en cykeltur till brofästet. Ikväll är vi bjudna på inflyttningsfest i Köpenhamn. Det ska bli trevligt men då jag ska upp tidigt imorgon och Carl varit krasslig åker vi nog hem hyffsat tidigt. 

Nu ska vi sätta lite fart här så vi hinner med allt. Ha en underbar lördag! Kom gärna och besök mig och Zeina på Loppis med Lyx imorgon där vi säljer märkeskläder och accessoarer ?. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?