Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Klänning
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Fredag och krämpor

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Äntligen fredag! ❤️ Den här helgen kommer bli ganska hektisk dock men fylld med roliga saker så det funkar! Ikväll blir det lugnt i alla fall, lite pyssel inför söndagens Loppis med lyx. 

Carl mår lite bättre, är i alla fall piggare, och det är jättebra! Igår kväll kände jag mig liite sjuk men det är borta idag tror jag så var nog inget. Dock hade och har jag väääldigt ont i min rygg. Får se vad jag ska göra åt det. Träna mer hjälper nog mot allt…alla dessa krämpor alltså ?. 

En bild från Grekland nedan. Drömmer mig tillbaka. Nu kaffe. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?