Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Jeans
Kjol
Byxor
Cardigan
Klänning
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Klart man är nervös

God morgon fina. Redan torsdag, dagarna flyger fram fastän jag inte gjort så mycket på kvällarna den här veckan. Längtar till helgen, så mycket kul som händer. Carl är dock fortfarande sjuk :(.

Igår köpte jag fina prislappar som jag ska ha på kläderna och väskorna jag kommer att sälja på Loppis med Lyx. Eftersom det är första gången jag säljer är jag lite nervös. Kommer på grejer hela tiden som är bra att ha med!:) 

Igår hämtade jag även ut ett paket och skuckade paket till ett par som handlat på min bloppis! Kul! Kommer nog att fortsätta med den. Typ sälja av märkeskläder på Loppis med lyx och andra kläder från kedjorna på min bloppis. 

Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?