Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Jeans
Kavaj
Linne
Cardigan
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Ankelboots
Linne
44   457
47   493
40   574
59   642
79   606

Det är nog tyvärr vanligt…

Hej fina. Carl var ju iväg igår kväll på diverse sportgrejer och jag passade på att dona en massa inför söndagens Loppis med lyx. Såg även Kalla Fakta som granskade Sverigedemokraterna och bland annat kvinnosynen inom partiet. Obehagligt att se och jag tror tyvärr att synen, och handlingarna, även förekommer i andra organisationer/företag. 

Det ska bli kul med Loppis med lyx i helgen men kom på att jag är bjuden på en inflyttningsfest i Köpenhamn kvällen innan. Får ta det lugnt och åka hem i god tid för jag tänker inte stå och vara bakis på Loppis med Lyx. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Fler bilder uppifrån Turning Torso nedan. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?