Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Väska
Klännning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Linne
Cardigan
Jeans
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
23   269
63   481
48   509
40   584
59   647

En massa förberedelser

Hej fina. Jag har verkligen levt dag för dag den senaste tiden och insåg först idag att det är nu på söndag som jag ska sälja på Loppis med lyx tillsammans med min bloggkollega Zeina som också är en riktig fashionista! Kommer absolut att spana in det hon säljer ?! 

Hur som helst har jag ikväll sorterat ut lite mer kläder, väskor och smycken som jag tänkte sälja. Ska ner i källaren imorgon och kika vad jag har för märkeskläder där som jag sorterat ut. Carl som har nyckeln dit och han är iväg och spelar fotboll och volleyboll (sååå sportig!). I morgon tänkte jag fixa lite fina prislappar och har även fått låna en klädstång från jobbet. 

Ha en underbar kväll! 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?