Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

En massa förberedelser

Hej fina. Jag har verkligen levt dag för dag den senaste tiden och insåg först idag att det är nu på söndag som jag ska sälja på Loppis med lyx tillsammans med min bloggkollega Zeina som också är en riktig fashionista! Kommer absolut att spana in det hon säljer ?! 

Hur som helst har jag ikväll sorterat ut lite mer kläder, väskor och smycken som jag tänkte sälja. Ska ner i källaren imorgon och kika vad jag har för märkeskläder där som jag sorterat ut. Carl som har nyckeln dit och han är iväg och spelar fotboll och volleyboll (sååå sportig!). I morgon tänkte jag fixa lite fina prislappar och har även fått låna en klädstång från jobbet. 

Ha en underbar kväll! 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?