Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cape
Väska
Kjol
Kavaj
Pullover
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Väska
Linne
Pullover
Väska
Pullover
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Kofta
Bag
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Väska
Vit blus
Skjorta
Slingbacks
Slipover
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kappa
Grå kavaj
T-shirt
Slacks
Basker
Skjorta
Väska
Tröja
Halsduk
Kofta
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Tröja
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kappa
Ankelboots
Väst
Kappa
Kavaj
Kappa
Boots
Kavaj
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Linne
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Blus
Väska
Kjol
Kavaj
Sneakers
Väska
Kavaj
Klänning
Klännning
Pullover
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kavaj
Stövel
Tröja
Skjorta
Kofta
Blus
Klänning
Jeans
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Väska
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Byxor
Kjol
84   324
66   517
45   373
40   423
65   394

Tankar om sociala medier

Hej fina. Är hemma på lunch innan ett eftermiddagsmöte och ett event. Funderar lite på det här med sociala medier. Jag jobbar ju med sociala medier och lägger även mycket tid på det på min fritid för att jag tycker att det är roligt och även intressant.

Jag använder mig framför allt av denhär bloggen och Instagram för att berätta om min vardag och mina intressen. Dock har det blivit så att mitt instagramkonto och min blogg fått lite olika inriktningar. På min blogg är de mest välbesökta inläggen de som handlar om min och Carls vardag. På min Instagram är det mina mode- och outfitinlägg. Därför har det blivit så att min blogg är mer personlig med en touch av mode och min Instagram är modeinriktad med en touch av personligt.

Något som också kan vara lite svårt är att skriva personligt utan att bli privat. Man kan faktiskt (enligt mig) inte dela med sig av precis ALLT och det gör jag verkligen inte heller. Visst kan jag ta upp jobbiga grejer då det är skönt, lite som terapi, att skriva av sig ibland men det är verkligen mycket jag väljer att inte dela med mig av. Hur tänker ni kring era sociala medier?

Nedan en bild jag lade upp på Instagram imorse som delades av ett streetstyle-konto ☺️.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?