Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skjorta
Väst
Linne
Sandaler
Väska
Väska
Väska
Slipover
Knytblus
Cardigan
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Ankelboots
Plisserad kjol
Blus
Kavaj
Kjol
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Basker
Kofta
Kjol
Stövel
Kofta
Kavaj
Jeans
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Boots
Kofta
Pullover
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Skjortklänning
Kofta
Linne
Pälsjacka
Vit blus
Kofta
Väska
Satinkjol
Byxor
Klänning
T-shirt
Cape
Klänning
Byxor
Byxor
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Halsduk
Skjorta
Kappa
Kavaj
Grön klänning
Kofta
T-shirt
Tröja
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Bag
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Pullover
Väska
Linne med spets
Jeansjacka
Klänning
Knytblus
Klännning
T-shirt
Klänning
Tröja
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Blå klänning
Kofta
Skinnkjol
Väska
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Tröja
Kofta
Kappa
Svarta jeans
Slacks
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Blus
Slingbacks
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kofta
Byxor
Cardigan
Väska
Klänning
Sneakers
Kostymbyxa
Klännning
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Tankar om sociala medier

Hej fina. Är hemma på lunch innan ett eftermiddagsmöte och ett event. Funderar lite på det här med sociala medier. Jag jobbar ju med sociala medier och lägger även mycket tid på det på min fritid för att jag tycker att det är roligt och även intressant.

Jag använder mig framför allt av denhär bloggen och Instagram för att berätta om min vardag och mina intressen. Dock har det blivit så att mitt instagramkonto och min blogg fått lite olika inriktningar. På min blogg är de mest välbesökta inläggen de som handlar om min och Carls vardag. På min Instagram är det mina mode- och outfitinlägg. Därför har det blivit så att min blogg är mer personlig med en touch av mode och min Instagram är modeinriktad med en touch av personligt.

Något som också kan vara lite svårt är att skriva personligt utan att bli privat. Man kan faktiskt (enligt mig) inte dela med sig av precis ALLT och det gör jag verkligen inte heller. Visst kan jag ta upp jobbiga grejer då det är skönt, lite som terapi, att skriva av sig ibland men det är verkligen mycket jag väljer att inte dela med mig av. Hur tänker ni kring era sociala medier?

Nedan en bild jag lade upp på Instagram imorse som delades av ett streetstyle-konto ☺️.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?