Annons: Shoppa min stil

Cape
Klänning
Väst
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Tröja
Skjorta
Basker
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Stövel
Blus
Tröja
Byxor
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Linne
Kappa
Jeans
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Byxor
Kjol
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Blus
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Väska
Slacks
Klänning
Skjortklänning
Cardigan
Linne
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klännning
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Slipover
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Kjol
Kappa
Kjol
Klänning
Kjol
Knytblus
Skjorta
Bag
Klänning
Kjol
Kappa
Satinkjol
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klännning
Manolo Blahnik
T-shirt
Vit blus
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Boots
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kjol
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Blus
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Ankelboots
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Linne
Sneakers
Skjorta
Klänning
62   272
89   431
66   561
45   384
42   435

Klassisk balett på Malmö Dansakademi

Hej fina. Idag vid fem gick jag på den första dansklassen – klassisk balett på Malmö Dansakademi. Jag dansade till jag var fjorton år och har sedan dess inte lyckats hitta en annan träningsform jag gillar. Har dock haft lite blandade känslor inför att återvända till dansen men nu känns det bara bra!

Jag var ganska nervös inför dagens första dansklass men fick en bra känsla direkt när jag kom till Malmö Dansakademi. Fina och fräscha lokaler och trevlig personal. De andra som var på Klassisk balett var dels de som anmält sig men även prova på kursdeltagare.

Det var riktigt svårt att hänga med men man får väl vara nöjd ändå. Första gången liksom och jag måste komma ihåg att jag gör det för att det är roligt. Får inte ha för mycket press. Det var roligt och jag känner mig motiverad att träna mer så jag blir bättre.

Jag har anmält mig till klassisk balett på Malmö Dansakademi, och även något som heter “Pussycat Dolls”. Ser fram emot en rolig höst! ??God natt fina läsare!

malmö dansakademi

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?