Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Kofta
Tröja
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klännning
Pälsjacka
Väska
Jeans
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Kofta
Kavaj
Bag
Slacks
Klänning
Klänning
Byxor
Vit blus
Kappa
Väska
Knytblus
Skjorta
Kappa
Skjortklänning
Basker
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Blus
T-shirt
Kavaj
Tröja
T-shirt
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kjol
Klänning
Cape
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Linne
Kofta
Pullover
Byxor
Kjol
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Väska
Väska
Pullover
Kappa
Klänning
Klännning
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Cardigan
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Skjorta
Kostymbyxa
Stövel
Linne
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Klänning
Väska
Slipover
Kavaj
Kavaj
Pullover
Skinnkjol
Väska
Väst
Väska
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Halsduk
Klänning
Byxor
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Boots
Blus
Skjorta
Sneakers
37   224
65   445
30   395
33   384
23   298

Klassisk balett på Malmö Dansakademi

Hej fina. Idag vid fem gick jag på den första dansklassen – klassisk balett på Malmö Dansakademi. Jag dansade till jag var fjorton år och har sedan dess inte lyckats hitta en annan träningsform jag gillar. Har dock haft lite blandade känslor inför att återvända till dansen men nu känns det bara bra!

Jag var ganska nervös inför dagens första dansklass men fick en bra känsla direkt när jag kom till Malmö Dansakademi. Fina och fräscha lokaler och trevlig personal. De andra som var på Klassisk balett var dels de som anmält sig men även prova på kursdeltagare.

Det var riktigt svårt att hänga med men man får väl vara nöjd ändå. Första gången liksom och jag måste komma ihåg att jag gör det för att det är roligt. Får inte ha för mycket press. Det var roligt och jag känner mig motiverad att träna mer så jag blir bättre.

Jag har anmält mig till klassisk balett på Malmö Dansakademi, och även något som heter “Pussycat Dolls”. Ser fram emot en rolig höst! ??God natt fina läsare!

malmö dansakademi

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?