Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kjol
Ankelboots
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Stövel
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Bag
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Blå klänning
Byxor
Tröja
T-shirt
Kofta
Väska
Blus
T-shirt
Kavaj
Kjol
Grön klänning
Väst
Väska
Kappa
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Tröja
Väska
Väska
T-shirt
T-shirt
Jeans
Kappa
Kofta
Skjorta
Kavaj
Basker
Linne med spets
Linne
Byxor
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Linne
Knytblus
Kofta
Slacks
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Halsduk
T-shirt
Vit blus
Skinnkjol
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Sandaler
Pullover
Byxor
Klänning
Sneakers
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
Kjol
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Klännning
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Slipover
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Linne
Kjol
Tröja
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Cape
Plisserad kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Kappa
Skjorta
Pullover
Väska
Kappa
Kavaj
Jeansjacka
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Cardigan
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Slingbacks
Boots
Väska
Kavaj
Klänning
14   75
77   302
75   300
42   350
56   381

Klassisk balett på Malmö Dansakademi

Hej fina. Idag vid fem gick jag på den första dansklassen – klassisk balett på Malmö Dansakademi. Jag dansade till jag var fjorton år och har sedan dess inte lyckats hitta en annan träningsform jag gillar. Har dock haft lite blandade känslor inför att återvända till dansen men nu känns det bara bra!

Jag var ganska nervös inför dagens första dansklass men fick en bra känsla direkt när jag kom till Malmö Dansakademi. Fina och fräscha lokaler och trevlig personal. De andra som var på Klassisk balett var dels de som anmält sig men även prova på kursdeltagare.

Det var riktigt svårt att hänga med men man får väl vara nöjd ändå. Första gången liksom och jag måste komma ihåg att jag gör det för att det är roligt. Får inte ha för mycket press. Det var roligt och jag känner mig motiverad att träna mer så jag blir bättre.

Jag har anmält mig till klassisk balett på Malmö Dansakademi, och även något som heter “Pussycat Dolls”. Ser fram emot en rolig höst! ??God natt fina läsare!

malmö dansakademi

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?