Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Linne
Kavaj
Jeans
Väska
Byxor
Klännning
Ankelboots
Klänning
Väska
Linne
24   319
29   454
57   612
79   589
56   473

Idag börjar danskursen! 

God morgon fina. Igår var vi ordentligt trötta efter 30-årsfesten i lördags. Vi gick nog inte många meter totalt och somnade varje gång vi började titta på någon serie på Netflix. Vi la oss vid nio-tiden och somnade i alla fall tidigare än vi brukar så kanske vi fick sova ikapp litegrann i alla fall. 

Nu har jag lyckats ta mig upp och ska försöka få i mig en massa kaffe idag blir det jobb med ett par möten och efter jobbet ska jag till Malmö Dansakademi för första kurstillfället med balett! Ska bli kul att börja dansa igen men jag är såå nervös. Hur bra kommer de andra att vara? Vad har man på sig? Blir nog bra!:) 

Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?