Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

En lugn torsdagskväll

Hej fina. Min huvudvärk har fortfarande inte försvunnit. Har haft den i en och en halv vecka typ. Jag kan jobba och så men så fort jag får tid att tänka och slappnar av finns den där. Enligt läkaren är det inget fel på mig så jag hoppas den försvinner av sig själv snart. Borde kanske gå och testa synen… ?. 

Nu ikväll cyklade jag och Carl till Ica på Caroli och handlade. Vi ska väl sätta igång med maten snart. Blir nog något som går fort och sedan ett par avsnitt The Americans kanske. En lugn torsdagskväll.  

Hoppas du får en fin kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?