Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kavaj
Klänning
Jeans
Linne
Linne
Klännning
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Cardigan
Väska
Klänning
Byxor
50   380
79   477
56   458
61   588
61   637

En lugn torsdagskväll

Hej fina. Min huvudvärk har fortfarande inte försvunnit. Har haft den i en och en halv vecka typ. Jag kan jobba och så men så fort jag får tid att tänka och slappnar av finns den där. Enligt läkaren är det inget fel på mig så jag hoppas den försvinner av sig själv snart. Borde kanske gå och testa synen… ?. 

Nu ikväll cyklade jag och Carl till Ica på Caroli och handlade. Vi ska väl sätta igång med maten snart. Blir nog något som går fort och sedan ett par avsnitt The Americans kanske. En lugn torsdagskväll.  

Hoppas du får en fin kväll! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?