Annons: Shoppa min stil

Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Gucciskärp
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

En sen överraskning! 

Hej fina. Fick en glad överraskning igår kväll när Carl kom hem för att sova med mig! ❤️ Han har ju konferens med jobbet den här veckan med sena middagar och tidiga morgnar så han hade tänkt sova i Köpenhamn men så bestämde han sig för att komma hem och sova med mig. Mys! Det blir en massa plus! 

Nu sitter jag och dricker en massa kaffe och ska till jobbet om en timme. Jag och en kollega ska ha ett webinarium kl 10.30 och ska förbereda det. 

Nedan en bild på min favoritplats – hemma hos mina föräldrar och gården jag växte upp på. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?