Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klännning
Jeans
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

En sen överraskning! 

Hej fina. Fick en glad överraskning igår kväll när Carl kom hem för att sova med mig! ❤️ Han har ju konferens med jobbet den här veckan med sena middagar och tidiga morgnar så han hade tänkt sova i Köpenhamn men så bestämde han sig för att komma hem och sova med mig. Mys! Det blir en massa plus! 

Nu sitter jag och dricker en massa kaffe och ska till jobbet om en timme. Jag och en kollega ska ha ett webinarium kl 10.30 och ska förbereda det. 

Nedan en bild på min favoritplats – hemma hos mina föräldrar och gården jag växte upp på. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?