Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Ständig värk

Hej fina. Hoppas allt är bra ☺️. Idag, direkt nu på morgonen, ska jag till läkaren faktiskt. Rutinkontroll, har haft ont i huvudet länge utan att det blir bättre. Vad de nu kan kolla upp för det? Ingen aning, men blir så less på att ha ständig värk.

Carl har konferens på jobbet den här veckan och är borta rätt mycket. Igår kväll var han iväg och ikväll ska han också det. Imorgon kommer han hem i alla fall! ❤️ När han är borta börjar jag kolla på dåliga dokusåpor som Paradise Hotel! Har sett några avsnitt på bya säsongen nu. Känner mig gammal och tråkig ?.

Nu kaffe så huvudet funkar på något sätt i alla fall ?. Nedan ännu en bild på min favoritklänning från  Zara. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?