Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Blus
22   169
56   238
8   238
40   349
31   321

Säljare på Loppis med lyx i Malmö 

Hej fina. Jag har anmält mig som säljare på Loppis med lyx i Malmö som äger rum den 1 oktober i Baltiska Hallen.  Jag har varit där flera gånger som besökare och fyndat massor och nu tänkte jag alltså själv vara säljare på Loppis med lyx.

Tänkte sälja en hel del märkeskläder men även andra trendiga plagg från kedjor som Zara och H&M. Det är så mycket kläder som jag inte använder för att de sitter dåligt eller har en färg jag inte passar i. Hoppas många vill besöka mig som säljare på Loppis med Lyx. 

Finns även möjlighet att vara två stycken vid mitt bord så om någon vill joina och passa på att sälja av lite så kontakta mig! 🙂

Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?