Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
38   186
8   195
39   344
31   320
46   286

Streetstyle-konto på Instagram delade min bild

Streetstyle-konto på Instagram delade min bild.

Hej fina. Halva jobbdagen den här måndagen avklarad. Jag tänkte försöka ta mig till Mobilia och hämta ett paket efter jobbet. Så drygt att paketet hamnade ända där borta. Brukar annars vara max tio minuters promenad till ett utlämningsställe. En kul grej idag var att ett streetstyle-konto på Instagram delade min bild från förra veckan där jag hade nya favoritklänningen från Zara. Kul! Nu är jag hemma på lunch och ska äta rester från i fredags. Lax med quinoa. Mums! Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?