Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Cardigan
Linne
Linne
Jeans
Ankelboots
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
27   164
45   366
39   479
59   629
79   596

Streetstyle-konto på Instagram delade min bild

Streetstyle-konto på Instagram delade min bild.

Hej fina. Halva jobbdagen den här måndagen avklarad. Jag tänkte försöka ta mig till Mobilia och hämta ett paket efter jobbet. Så drygt att paketet hamnade ända där borta. Brukar annars vara max tio minuters promenad till ett utlämningsställe. En kul grej idag var att ett streetstyle-konto på Instagram delade min bild från förra veckan där jag hade nya favoritklänningen från Zara. Kul! Nu är jag hemma på lunch och ska äta rester från i fredags. Lax med quinoa. Mums! Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?