Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Väska
Klännning
Byxor
Cardigan
Klänning
Klänning
Linne
Linne
Kavaj
Pullover
Väska
Ankelboots
Klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
24   321
29   455
57   614
79   589
56   474

En härlig söndag

Hej fina. Det här blev en väldigt härlig söndag. Vi vaknade alldeles för tidigt och åt sedan en lång frukost framför The Americans. Carl åkte iväg till Köpenhamn och jag var kvar i Malmö. Shit vilket oväder det blev i Malmö under eftermiddagen. Åska och blixtar och världens muller. Lite mysigt kanske.

Vid tretiden gick jag in till stan för att fika med Charlotta som jag träffat via GoFrendly. Så trevligt, perfekt den här söndagen!:)

Ikväll har jag och Carl tagit det väldigt lugnt. Ätit räkor och myst i soffan. Två bilder (kunde inte välja en av dem haha) på Alice, Frida och mig från gårdagen nedan. Fotocred till Carl och Niklas. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?